Бориславське відділення поліції повідомляє:

002

У період з 20 по 31 травня місяця 2017 року чергова частина міського відділення Національної поліції зареєстровала 79 заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події, які були скоєні на території м. Борислава та смт. Східниці. Відомості за 21 зверненням та повідомленням були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За цими фактами проводиться досудове розслідування. З числа скоєних розкрито 7 злочинів, з яких 4 факти крадіжок, 2 факти заподіяння тілесних ушкоджень.
Екіпажі патрульно-постової служби за вказаний період часу виявили та задокументували 42 випадки порушень водіями правил дорожнього руху.
22. 05. 2017 року до відділення поліції звернувся директор магазину «Рукавичка» з проханням прийняти міри до невідомої особи, яка 20. 05. 2017 року близько 13:40, шляхом вільного доступу, таємно викрала із торгового залу, який розташований за адресою м. Борислав вул. Коваліва, 52, пляшку коньяку марки «Старий Кахеті», ємністю 0,5 л., вартістю 238 гривень 99 копійок. При перегляді камер відеоспостерження було встановлено особу, яка вчинила крадіжку. Злодієм виявився раніше судимий місцевий мешканець гр. Л., який зізнався у скоєному, однак викрадене не повернув, оскільки до моменту затримання встиг його спожити.
29. 05. 2017 року у чергову частину звернувся гр.К., який повідомив, що 29. 05. 2017 року близько 5 години ранку невідома особа викрала з подвір’я його будинку, що по вул. Шкільній в м. Борислав, металеві заготовки, сітку та велосипед. У ході проведення оперативно-розшукових заходів було встановлено, що цю крадіжку вчинили двоє неповнолітніх. У них вилучено викрадене.
29. 05. 2017 року із заявою у міський відділ поліції звернувся гр. Д., який повідомив, що 29. 05. 2017 року близько 15 год. 00 хв. з його автомобіля марки «МАЗ», що знаходився по вул. Є. Коновальця, у м. Бориславі, невідомий викрав гроші у сумі 5000 гривень та страховий поліс. Злодій скористався надмірною безпечністю водія, який залишив автомобіль із незачиненими дверцятами, знаючи, що у салоні знагодиться значна сума грошей. Переглядом записів камер віддеоспостереження встановлено, що крадіжку вчинив раніше судимий, наркозалежний мешканець міста гр. Б. Працівники поліції встановили місцезнаходження останнього та затримали. Під тиском незаперечних доказів зловмисник дав правдиві покази та розкаявся у скоєному.
Відомості про вказані факти внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Кримінальні провадження з обвинувальними актами щодо правопорушників найближчим часом будуть скеровані до суду.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.