Першість «Атланту» із дзюдо

14 вересня у нашому місті відбулась відкрита першість ДЮСШ «Атлант» з боротьби дзюдо, присвячена Дню міста Борислава. У змаганнях взяли участь юні дзюдоїсти, яким виповнилося лише 5 років та більш досвідчені – до 16-ти років. Вперше були ці змагання для Сергія Яремка ( 5 р.), Івана Ярцева, який навчається у ЗОШ № 3, а приїхав до нас із Донецька. Волю до перемоги показали Соломія та її брат Ростислав Линіви. Хочеться відзначити відмінну боротьбу Віталія Пелешка, Юрія та Віталія Пенцарських, учнів ОШ № 6, Вадима Мініва (ЗОШ № 1), Тадея Борисяка (ЗОШ № 3). Напружено, з великим бажанням перемогти проводили свої сутички Андрій Лесюк, Роман Демків, Олег Войнович. Хорошу боротьбу із вдалими кидками показали Антон Мельников із ЗОШ № 1, Влад Модін, Олександр Гадубяк із ЗОШ № 7, Настя Ільницька із ЗОШ № 3.
Вітаємо юних переможців та призерів цих змагань і бажаємо їм міцного здоров’я, натхнення, успішних виступів у поєдинках різного рангу.
Запрошуємо до занять цим цікавим видом спорту всіх бажаючих хлопчиків та дівчаток віком із 6-ти до 15-и років. Заняття проходять на базі ЗОШ № 3 (гімнастичний зал) з 15.30, 17.00, 18.30 щоденно.
Бажаємо нашим дзюдоїстам успішних виступів та дякуємо батькам і всім тим, хто підтримує дзюдо у нашому місті.

Василь ШИМЧЕНКО,
тренер ДЮСШ «Атлант» з дзюдо

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.