Вітаємо з ювілеєм!

У ці, по-літньому теплі осінні дні відзначила свій поважний ювілей від дня народження найрідніша нам людина – рідненька матуся, дорогенька бабуся, любляча прабабуся, сваха

Надія МАКАРІВНА
ЛОЙ.

Рідненька наша! Поважаємо і шануємо Ваші літа, мудрість і терпеливість. По-всякому було на Вашому шляху: і трояндово, і не дуже, але ніколи не нарікали на долю і нас тому вчили – ніколи не впадати у відчай. Тільки людям терпеливим Господь зволить стільки літ прожити. Але кожен Ваш прожитий рік багато вартує, бо маєте добру душу, щире, любляче серце, є доброзичливою, працьовитою і турботливою. Направду маємо з кого брати приклад. Вмієте тримати у родині злагодженість, завше дбаєте про нас і турбуєтеся про всю родину, даєте мудрі поради, радієте успіхам і переживаєте за невдачі. Знаємо, наша рідненька, що завжди з нетерпінням чекаєте нас. Ваша любов і материнська підтримка допомагають нам долати труднощі у житті. Вся наша велика родина поважає Вас, любить і дорожить. Бажаємо Вам, найрідніша, ще багато літ прожити нам на радість при міцному здоров’ї, добрі, достатку, любові, злагоді й мирі. Нехай Вам на душі буде завжди затишно, сонячно і тепло!
У цей прекрасний ювілейний день
Щиросердечно Вас вітаєм,
Здоров’я, щастя довгих літ
Ми від душі усі бажаєм!
Нехай краплини долі золотої
Впадуть дощами вдячності й уваги.
Бажаємо – від Бога ласки,
А від людей – поваги.
З любов’ю дочка Тетяна, зять Олександр, внучка Наталя, правнук Рафаель, сваха Гіта із Берліна, дочка Наталя, зять Роман, внуки Олександр із дружиною Ольгою і правнуком Денисом, внучка Надія з чоловіком Миколою та вся велика родина.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.