Конкурс «Людина року – 2014» триває

Відбулося чергове засідання оргкомітету з проведення оголошеного минулоріч конкурсу «Людина року». Розпочавши засідання, голова Асоціації роботодавців і підприємців Борислава Володимир Кришталь (голова комітету) ознайомив членів комітету зі списками претендентів на присвоєння почесного звання «Людина року», представлених для участі у згаданому конкурсі.
Серед них:
– у номінації «Кращий меценат року»В. Голобутовський. В. Німас, О. Денисова, І. Михаць;
– у номінації «Кращий медпрацівник року»І. Ковальова – лікар акушер-гінеколог, І. Сеник – медсестра травматологічного відділення, В. Микитяк – лікар-стоматолог, О. Луцик – лікар загальної практики – сімейної медицини, І. Макоус – старша медсестра інфекційного відділення;
– у номінації «Кращий роботодавець-підприємець року»Р. Гічва, І. Михаць, В. Німас, А. Ковальчук, І. Щур;
– у номінації «Кращий працівник освіти року»О. Лісович – вчитель початкових класів ЗОШ № 3;
– у номінації «Кращий громадський діяч року» – В. Кравцов (громадська організація «Цвіт нації») та В. Гніденко (громадська організація «Спортивно-стрілецький клуб «Галицький стрілець»). Подання кандидатури В. Гніденка пов’язана з тим, що його багаторічна діяльність спрямована на розвиток та популяризацію стрілецького спорту у місті. Власними силами він відновив роботу і встановив обладнання у тирі ЗОШ № 7, де проводить заняття та міські спортивні заходи зі стрілецького виду спорту.
На засіданні оргкомітету вирішено було продовжити прийом анкет-заяв до 20 січня 2015 року.
Підбиття підсумків конкурсу відбудеться наприкінці січня.
Наш кор.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.