БОРИСЛАВ СПОРТИВНИЙ

• Кікбоксинг • бокс • легка атлетика •

• Кікбоксинг 
16 – 19. 04. 2015 р. в м. Бровари відбувся чемпіонат України з кікбоксингу WAKO серед юнаків та юніорів. У змаганнях взяли близько 800 спортсменів, які виступали у всіх розділах кікбоксингу. Честь нашого міста відстоювали шестеро вихованців Бориславської ДЮСШ та СОТ «Гладіатор». У ваговій категорії до 37 кг вдруге у 2015 році чемпіоном України став Олег Гічва (2006 р. н., ЗОШ № 1) у розділі лайт-контакт. Серед дівчат у ваговій категорії до 32 кг Ірина Блюм (2003 р. н., ЗОШ № 4) завоювала золото. Ще одне золото для Львівщини та команди Борислава виборола Вероніка Буківська (2004 р. н., ЗОШ № 3), яка перемогла у двох поєдинках. Бронзовими призерами стали: Тарас Іпаті (БДГ), категорія до 32 кг, розділ фул-конт, та Олександр Копач (ЗОШ № 4) у ваговій категорії до 32 кг. у розділі лайт-контакті. Андрій Микулич (БДГ) у ваговій категорії до 37 кг. посів 5 місце. Команду кікбоксерів підготував тренер-викладач ДЮСШ, майстер спорту з кікбоксингу Ігор Нинич.
Адміністрація Бориславської ДЮСШ вітає тренера та вихованців відділення кікбоксингу із досягнутими високими результатами. Бажаємо всім подальших успіхів та гучних перемог на всеукраїнських та міжнародних змаганнях.

• Бокс
25 квітня у м. Самборі відбувся чемпіонат області серед ДЮСШ МОН Львівської області з боксу серед юнаків 2001-2002 р. н. У рамках змагань відбулась також відкрита першість Самбірської ДЮСШ серед юнаків 1999-2000 р. н., 2003-2004 р. н. та 2005 р. н. і молодші. У чемпіонаті взяло участь більше 140-а боксерів зі Львова, Червонограда, Стрия, Старого Самбора, Самбора, Трускавця, Сколе, Дрогобича, Городка та Борислава. Нашу команду представляли 17 вихованців Бориславської ДЮСШ та СОТ «Гладіатор», які чудово виступили та показали такі результати: у чемпіонаті області серед юнаків 2001-2002 р. н., I місце завоювали Олег Рондяк, Ігор Вихованець – ЗОШ № 1, Олег Петін – ОШ № 9, Максим Ніклевич – БДГ та Пало Шаран – ЗОШ № 5. У відкритій першості Самбірської ДЮСШ перемоги здобули Тарас Іпаті (2004 р. н.), Олег Гічва (2006 р. н.), Назар та Максим Шепітчаки (2004 р. н.), Андрій Кисіль (2000 р. н.) та Дмитро Білинський (БДГ). Друге місце посіли Олександр Іпаті (2007 р. н.), Ростислав П’ястка (2003 р. н.) та Микола Кушина (БДГ).
22 – 28 квітня у Хмельницькому проходив чемпіонат України з боксу серед молоді 1997-1998 р. н. У складі збірної Львівської області у цих змаганнях взяв участь і вихованець Бориславської ДЮСШ та СОТ Гладіатор» Олег Павляк. У другому колі Олег поступився місцевому боксерові, а в загальному підсумку посів дев’яте місце серед 26-и учасників вагової категорії до 69 кг.
Адміністрація Бориславської ДЮСШ та керівництво СОТ «Гладіатор» вітають наших вихованців та їхніх тренерів з успішними виступами.

• Легка атлетика 
Нещодавно у м. Дрогобичі відбувся традиційний турнір з легкої атлетики «Прикарпатська Весна». Організатор змагань – Дрогобицька ДЮСШ. У них взяло участь близько 120-и учасників з міст Новояворівська, Стрия, Долини, Стебника, Червонограда, Борислава та Дрогобича. 15 вихованців Бориславської ДЮСШ, відділення легкої атлетики, захищали честь нашого міста.
Змагання відбувались у таких видах: біг на 60, 300 та 1000 м, стрибки у довжину, штовхання ядра, метання списа. Кращі бориславські спортсмени показали такі результати: у бігу на 60 м серед дівчат друге місце завоювала Ольга Тимишин (ЗОШ № 4, 2002 р. н.), у стрибках у довжину серед дівчат третє місце посіла Влада Копитчак (ЗОШ № 4), у штовханні ядра серед юнаків третє місце посів Марко Асланіді (2002 р. н., ЗОШ № 3), у метанні списа серед юнаків друге місце виборов Марко Асланіді, а серед дівчат четверте місце посіла Ірина Лисик (ЗОШ № 4). Також у метанні списа серед дівчат 2000-2001 р. н. друге місце посіла Марія Дуфанець (БДГ).
Вітаємо тренерів відділення легкої атлетики Олега Крижановського, Анатолія Федорка та Ірину Тимишин з успішними виступами їхніх вихованців та бажаємо їм подальших перемог на обласних та всеукраїнських змаганнях.

Бажаючих займатися спортом запрошуємо у Бориславську ДЮСШ за адресою: вул. Шкільна, 25. У школі працюють відділення: боксу, кікбоксингу, спортивної акробатики, волейболу, футболу, легкої атлетики та бадмінтону. Запрошуємо юнаків та дівчаток віком із семи років.

Олег ЗАГІРСЬКИЙ,
директор ДЮСШ

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.