Велопробіг у вишиванці


З нагоди відкритя Храму Священномученика Омеляна Ковча в реабілітаційному центрі «Назарет» Самбірсько-Дрогобицької Єпархії УГКЦ (с. Рихтичі Дрогобицького р-ну) МГО «Молодіжний прорив» та активісти групи «DROHOBYCH BICYCLE CITY» спільно із БФ «Карітас» Самбірсько-Дрогобицької єпархії УГКЦ організовують у суботу 27 червня велопробіг у вишиванках за маршрутом «Дрогобич – Рихтичі – Дрогобич».

Участь в акції можуть взяти дорослі та діти від 16 років або з батьками. Кожен учасник повинен мати технічно справний велосипед, щолом, провіант (харчі для одноденної поїздки), дощовик.

Збір учасників 27 червня о 8.00 біля Катедрального собору Пресвятої Трійці м. Дрогобича.

ПРОГРАМА ЗАХОДУ:

8.00 – Збір учасників велопробігу біля Катедрального Храму Церкви Пресвятої Трійці в м Дрогобичі (пл. Ринок). Благословення учасників велопробігу та їхніх велосипедів (окроплення Свяченою водою). Інструктаж з правил безпечного руху у велоколоні, шикування колони.

8.30 – Виїзд велоколони учасників у напрямку реабілітаційного центру «Назарет» ( с. Рихтичі Дрогобицького р-ну).

10.00 – Прибуття велосипедистів у «Назарет», початок святкування. Духовний концерт та особисті свідчення випускників Всецерковного реабілітаційного центру «Назарет»

10.45 – Зустріч Владики Ярослава (Приріза). Посвячення Храму та Свята Літургія.

13.00 – Благодійний обід (триватиме до закінчення святкування).

14.00 – Початок концерту сольних та мистецьких колективів.

17.00 – Формування  велоколони та виїзд в напрямку Дрогобича.

18.30 – Прибуття велосипедистів в м Дрогобич..

Для участі в заході потрібно:

  • технічно справний велосипед(подокручуйте поки є час всі болти і гайки, перевірте гальма, передачі у вашого металевого коника);
  • бажано вдягти, а якщо немає, придбати велошолом ;
  • невеликий рюкзачок, у який не забудьте покласти дощовичок, головний убір (від палаючого сонця), щось попити і перекусити, якісь мінімальні запчастини до велосипеда (камери, латки , тросики, може яких пару ключів, насос іт.п.) на випадок непередбачених ситуацій, хоча велоколону супроводжуватиме автомобіль техдопомоги який замикатиме колону велосипедистів;
  • не зайвим буде прихопити для поїздки пару гривень (на території буде працювати виїзне кафе), а головне – позитивний настрій!
  • Новозбудований Храм блажейнішого священомученика Омеляна Ковча буде місцем молитви за зцілення від алкогольного, наркотичного та іншого узалежнення.

Організатором святкування на території реабілітаційного центру «Назарет» є БФ « Карітас» Самбірсько-Дрогобицької Єпархії УГКЦ м Дрогобич тел. 2-24-58.

Організатори велопробігу МГО «Молодіжний прорив», Кушнір Андрій, моб. тел. +380678963039; велогрупа «DROHOBYCH BICYCLE CITY» Тудрій Юрій. моб. тел. +380986281472, 0637506252;

Техпідтримка заходу: м-н «Спорт-манія» ПП Данилевич;

Інформаційна підтримка:
редакція народного часопису «Нафтовик Борислава» (редактор Петро Магур);
поліграфічна фірма «Посвіт» (Андрій та Лариса Лесишин).

Висловлюємо щиру вдячність усім, хто прийме участь в цьому заході!

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.