Через брак коштів на вулицях міста проведуть лише ямкові ремонти

У четвер зранку на вулиці Дрогобицькій з’явилися ремонтники. Дорожня бригада КП «Еко-місто» розпочала підготовку до ліквідації ямковості на проблемній ділянці дороги – від ТЦ «Олімп» до повороту ВАТ «Бориславська швейна фабрика «Спецодяг». Директор комунального підприємства Михайло Щербанік говорить, що за рахунок власних ресурсів місто планує зробити ямковий ремонт вул. Дрогобицької до першого переїзду. Окрім ліквідації ямок по вул. Дрогобицькій, дорожники «Еко-міста» виконають також роботи по ліквідації ямковості по вул. П. Куліша. Для цього передбачено фінансування у розмірі 40 тис. грн. Там планується покрити суцільним шаром асфальту ділянку дороги на перетині із вул. С. Петлюри та ліквідувати вибоїни, щоб можна було без проблем проїхати до міської поліклініки. Роботи розпочнуть після того, як ліквідують ямко вість по вул. С. Петлюри, де уже розпочали класти асфальт.
Очевидним також є той факт, що на одній із найпроблемніших вулиць міста – С. Бандери, що з’єднує місто та смт. Східницю, через брак коштів також проведуть лише ямковий ремонт.
Зі слів в. о. міського голови, секретаря Бориславської міської ради Ігоря Яворського коштів, щоб капітально відремонтувати дорогу по вул. С. Бандери, недостатньо.
Тому місто планує зосередити фінансовий ресурс для ліквідації ямковості, що дасть змогу забезпечити нормальний проїзд по цій вулиці як мешканців Борислава, так і автотуристів із інших регіонів України, які їдуть на відпочинок у курортне селище Східницю. Підприємство-підрядник розпочало ремонт цієї вулиці 15 липня та за місяць часу обіцяє завершити ліквідацію ямковості цієї дороги.
Окрім ремонту вулиці С. Бандери, в місті буде проводитись частковий ремонт і ліквідовуватиметься ямковість на окремих ділянках інших доріг. Зокрема, по вулиці Потік – від перехрестя по вул. В. Івасюка до хірургічного відділення ЦМЛ, в п’ятницю 17 липня проводились роботи з відновлення на найбільш проблемних ділянках цієї дороги.
У понеділок 20 липня розпочалися роботи з відновлення дороги Дрогобич (Млинки) – Тустановичі, яка також знаходиться у вкрай незадовільному стані. Перший заступник міського голови Ігор Кобилецький розповів, що ремонт цієї дороги проводиться спільно з участю Модрицької сільської ради. До виконання ремонтних робіт прийнято рішення залучити всі дотичні підприємства та громадськість – представників філії «Дрогобицький райавтодор», Дрогобицького лісгоспу, НГВУ «Бориславнафтогаз», СТ «Троянда». Відновлювальні роботи на цій дорозі розпочалися із влаштування проточних канав для стоку вод та покосу узбіч, планування та вирівнювання дороги грейдером. Після проведення робіт з ремонту дороги передбачається розпочати ремонт мосту через р. Вишнянку, який знаходиться в аварійному стані.
Петро МАГУР
На світлині: працівники КП «Еко-місто» готують вибоїни до асфальтування.
Фото автора

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

1 коментарів до нотатки “Через брак коштів на вулицях міста проведуть лише ямкові ремонти”

  1. іван коментує:

    А ви запитайте скільки вкрали???. А І.Франка зо вже забули ремонтувати. Вул. Івасюка другий рік гроші списують на капітальний ремонт а неможуть навіть ями зробити. Злодії!!!!

    Відповіcти

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.