Галасливі сусіди

Минулої неділі у рамках 10-го туру першості Львівської області з футболу відбувся надзвичайно цікавий та запеклий двобій між командами ФК «Нафтовик» та СК «Східниця». Зайвого «підігріву» цьому поєдинку не слід було й надавати, адже всі розуміли – нас чекає дербі.
Спочатку до матчу юнацьких складів. Бориславські юнаки у цьому поєдинку прагнули реабілітуватися за програний домашній матч з ФК «Мостиська». Перемога у такому матчі означала б для нас набагато більше, аніж просто 3 очки. Активніше матч розпочали бориславці, за що й були винагороджені вже на старті поєдинку. Рахунок у матчі відкрив Руслан Хитрий. А далі сталося щось незрозуміле. Пропустили одразу два голи буквально за одну хвилину: спочатку невпевнені дії нашого голкіпера «зробили свою справу» і зрівняли рахунок, а потім ще не встигли оговтатись, як «плямистий» вже вдруге побував у сітці наших воріт. 2-1. За такого рахунку команди пішли відпочивати. У другому таймі градус гри піднявся вдвічі, проте відзначитись не вдавалось нікому. Лише наприкінці поєдинку півзахисник східничан ситуацію на табло зміг дещо змінити. Прекрасний удар, на жаль у «дев’ятку» наших воріт. 3-1. Перша поразка бориславських юнаків від східницьких за останні три сезони. Що ж, все колись буває вперше…
Тепер поговоримо про матч дорослих складів. Перед цим поєдинком у ФК «Нафтовик» були серйозні кадрові проблеми. Не могли допомогти команді в цьому матчі дискваліфіковані – Роман Дзюрах та Андрій Нестер, травмовані – Орест Тимишин, Володимир Гуцало та Тарас Попадинець. Проте зайвого «заряду» тим, хто змінив вище перерахованих виконавців не слід було надавати. Всі прекрасно розуміли принциповість та ціну помилки в такому матчі. Гра розпочалася досить жваво. Атакували і ті, й інші. Всю гру, по суті, «з ніг на голову» перевернуло вилучення, яке трапилось всередині першого тайму. «Червоне світло» перед собою побачив наш центральний захисник Андрій Кривко, який порушив правила поблизу нашого «карного» майданчика. Ця червона картка, до слова, є вже другою для Андрія у цьому сезоні. Після цього гра суттєво не змінювалася аж до кінця першого тайму. Наприкінці першої половини гри пропустили двічі. Спочатку захисник господарів замкнув подачу зі штрафного, а згодом нападник східничан невідпорно пробив у дальній кут наших воріт. 2-0. З таким рахунком команди пішли на перерву. У другому таймі стан речей по відношенню до нас зовсім не змінився, а от східничани відзначились ще двічі, поставивши масну крапку у цьому протистоянні.
Ось так і буває. Поїхали від принципового суперника ні з чим. Залишились лише гіркі спогади та жага помсти вже на власному стадіоні у другому колі чемпіонату. А я нагадую, що вже цієї суботи відбудеться завершальний матч першого кола чемпіонату для нашої команди. Тому, користуючись нагодою, хочу запросити всіх на домашній матч з командою ФОК «Городок». Зараз ваша підтримка як ніколи важлива для нас. ФК «Нафтовик» старатиметься «зарядити» вас позитивними емоціями на всю перерву у чемпіонаті.
Володимир ДИДИК

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.