ПРИЙШОВ В УКРАЇНУ СВЯТИЙ МИКОЛАЙ

scenarii_sv_nikolai

Дорогі бориславці та східничани. Ось і прийшло до нас знову це величне християнське свято – День святого Миколая. Це свято є прикладом любові до ближнього, добра і милосердя. Це справді дуже радісне свято, яке ми чекаємо з нетерпінням. І цього року воно теж було б світлим і незатьмареним, якби не події на сході України. Вірю, що народ відстоїть свою свободу і незалежність, і ми направду станемо європейською державою. Нехай Миколай-Чудотворець зішле на вас свої ласки і благодать, завітає у кожну вашу домівку, любов’ю і добром увійде у вашу душу, а святкова радість поселиться у ваших серцях. Хай завжди спокій і добробут будуть у ваших оселях, добром і милосердям наповнюються ваші серця, і нехай завжди у вас буде можливість це добро і милосердя подарувати усім, хто потребує вашого співчуття й допомоги. Тож напередодні свята бажаю вам міцного здоров’я, любові, радості, достатку, благополуччя, миру та злагоди.
Ігор ЯВОРСЬКИЙ,
міський голова Борислава

*   *   *

Сердечно вітаю східничан та бориславську громаду із прекрасним святом – Днем святого Миколая! У ці дні святий Миколай мандрує Україною. Він своєю щедрістю дарує нам радість та натхнення творити добро. Цього дня наші оселі сповнені радістю, світлом, теплом і добрими сподіваннями-надіями, і всі ми чекаємо на маленьке диво, здійснити яке може лише святий Миколай. У переддень свята хочеться побажати, щоб кожному святий Миколай приніс той подарунок, якого кожен з нас найбільше бажає і чекає. Нехай це свято вселить у нас любов і надихне на добрі справи й милосердя, подарує нам віру у виконання наших найзаповітніших бажань. Щиро зичу, щоб це свято наповнило ваш дім щастям, добром, достатком, теплом і любов’ю, а ваше життя запалило вогником радості та успіху, зробило його яскравим. Нехай це свято подарує нам хороший настрій і родинний затишок, а Миколай-Чудотворець благословить на добрі діла.
Іван ПІЛЯК,
Східницький селищний голова

*   *   *

Щиро вітаю працівників пекарні, кондитерського цеху, мережі магазинів «Альф», покупців й мешканців вул. Дрогобицької та усіх бориславців із Днем святого Миколая. Це свято завжди з нетерпінням чекають як діти, так і дорослі. Нехай святий Миколай принесе кожному з вас добрі новини, зміни на краще, здійснення мрій та бажань. Хай у кожній родині панують тепло, затишок, любов, хороший настрій, добро, достаток, благополуччя, взаєморозуміння та злагода, а ще бажаю усім удачі і ласки святого Миколая-Чудотворця.
Ігор МИХАЦЬ,
підприємець, депутат міської ради

*   *   *

Щиросердечно вітаємо колектив НГВУ «Бориславнафтогаз» та усіх мешканців міста із по-казковому прекрасним українським святом Миколая-Чудотворця. Це справді дуже радісне свято, яке кожен з нас пам’ятає ще з дитячих літ і як ми з нетерпінням чекали ночі, коли святий Миколай покладе подарунок під подушку. Від усієї душі бажаємо усім вам терпіння, миру і спокою, милосердя, завзяття, доброти. Хай ваші домівки наповняться радістю, добробутом, теплом, любов’ю, достатком, благополуччям, а серце – оптимізмом і непохитною вірою у щасливе майбутнє нашого міста і України. Нехай святий Миколай принесе у ваші родини багато-багато радості, щастя, злагоду, міцне здоров’я, успіх, удачу, усілякі гаразди та святковий настрій на цілий рік.
Ігор МИХАЙЛИШИН,
начальник НГВУ «Бориславнафтогаз»;
Михайло ДРАБЧУК,
голова профкому управління

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.