ВІТАЄМО ЗІ СВЯТОМ! 22 грудня – День енергетика!

 

 

 

 

Від імені міської ради, виконавчого комітету й від себе особисто сердечно вітаю колективи Бориславського району електромереж, електроцеху НГВУ «Бориславнафтогаз», усі енергетичні служби діючих підприємств нашого міста із професійним святом – Днем енергетика. Переоцінити значення енергетики для повноцінної роботи нашого міста важко. Адже без працівників-енергетиків стабільна робота наших підприємств була б неможлива. Саме від вас, шановні енергетики, залежить світло й тепло в наших оселях, енергетичне забезпечення роботи підприємств різних форм власності. Напередодні свята бажаю вам міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії, радості від життя, успіхів у роботі й особистому житті, любові, добра, достатку, добробуту та злагоди в родинах, святкового настрою на цілий рік, упевненості у завтрашньому дні. Хай вам щастить повсякчас і в усьому!
Ігор ЯВОРСЬКИЙ,
міський голова Борислава

*   *   *

Щиро вітаю із Днем енергетика усіх працівників енергетичної галузі Східниці та Борислава. Символічно, що саме взимку, коли всі особливо потребують затишку у домівках, служителі енергії, вершителі світла і тепла відзначають своє професійне свято. Сьогодні неможливо уявити собі життя громадян або розвиток будь-якої галузі народного господарства без електричної енергії, яку ви своєю наполегливою працею, долонями працьовитих рук доносите до кожної людини, кожного підприємства. Ваша самовіддана праця є передумовою успішного розвитку селища, надійного енергетичного забезпечення потреб населення, виробничого сектору та інфраструктури. У переддень свята бажаю всім працівникам енергетичної галузі безаварійної роботи, впевненості у завтрашньому дні, міцного здоров’я, добра, любові, достатку, успіхів та благополуччя вам і вашим сім’ям. Господнього вам благословення і опіки Матінки Божої.
Іван ПІЛЯК,
Східницький селищний голова

*   *   *

22 грудня для нашого колективу прокатно-ремонтного цеху електрообладнання й електропостачання, для всіх енергетиків управління професійне свято – День енергетика. Хоча ми всі нафтовики, але сьогодні вшановуємо людей нелегкої професії, яким доводиться не раз працювати у вельми складних умовах, на морозяних вітрах, долати наслідки буревіїв та сніговіїв. Але завдяки злагодженій роботі цього провідного цеху всілякі пошкодження тут уміють швидко усувати. Завдяки злагодженій співпраці електроцеху з працівниками інших підрозділів колектив працює ритмічно та успішно. Вітаємо також наших партнерів – працівників бориславського РЕМ і бажаємо усім вам міцного здоров’я, добра, достатку, успіху у праці, благополуччя та Божого благословення.
Ігор МИХАЙЛИШИН,
начальник НГВУ «Бориславнафтогаз»;
Михайло ДРАБЧУК,
голова профкому управління

*   *   *

Щиро вітаю всіх працівників Бориславського району електромереж, ветеранів праці і тих, хто зараз на заслуженому відпочинку, а також наших колег-енергетиків із НГВУ «Бориславнафтогаз» із професійним святом – Днем енергетика. Адже без вашої самовідданої праці неможлива була б стабільна робота підприємств, в оселях не було б світла і тепла. Бажаю вам гарного настрою, особистого щастя, злагодженої праці на щодень, витримки, спокійних чергувань, розуміння, сповнення мрій, душевної теплоти та любові від близьких людей, у родинах хай завжди буде добро і достаток, щастя, радість, хай ніколи не підводить здоров’я, успіхів вам у нелегкій, але такій потрібній для усіх нас роботі, а Божа благодать хай зійде на вас і вашу родину.
Юрій КОСАР,
начальник Бориславського району електромереж

 

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.