НАРАДА У МІСЬКОГО ГОЛОВИ

новиниУ понеділок відбулася традиційна нарада міського голови із керівниками управлінь, відділів та служб міської ради. Про роботу свого підрозділу коротко розповів кожен з присутніх. Неприємна подія сталася у центральній міській лікарні: якась недолуга непотріб наробила шкоди у дитячій поліклініці, порозбивавши там вікна. Хто і для чого все те вчинив, виясняє наша поліція. А взагалі для медиків свята минули більш-менш спокійно, якихось виняткових ситуацій не було.

Попри те, що в деяких областях України, у зв’язку із наступом грипу оголосили карантин у навчальних закладах, у нас наразі підстав для цього немає. Як запевнила представник відділу освіти, школи готові до продовження навчального року: теплопостачання, температурний режим все буде на належному рівні.
Щодо дотримання порядку під час святкових днів, то спільно з поліцією вулиці міста патрулювали представники Спілки воїнів АТО, «Самооборони Борислава», «Патріоти ОСА». Представники ж Чоти порядку хоча й були попереджені про патрулювання і це входить в їхні безпосередні обов’язки, участі в ньому не взяли. Чому так – будуть розбиратися на нараді за їх участю.
Про заходи відділу гуманітарної політики, що мають відбутися цими днями, проінформував керівник відділу Роман Тарнавський.
А далі про роботу вподовж минулого тижня прозвітували всі присутні.
Наш кор.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.