Січень крокує – свята дарує


Цікаво й змістовно проводять своє дозвілля під час зимових канікул діти нашого міста у міській біліотеці для дітей.

Ось і цього разу, на свято Василя, у бібліотеці було гамірно і весело. Адже тут проводилась ігрова година «Січень крокує – свята дарує».
Спочатку біліотекар розповіла про традиції святкування Різдвяних свят в Україні, а далі розпочалось найцікавіше – інтелектуальні конкурси та розваги.
Користувачі бібліотеки активно приймали участь у конкурсах: «Зимові загадки», «Прислів’я та приказки». Своє красномовство діти виявили під час конкурсу «Оратор».

Тут було подано дві теми для виступів: «Якби я був святим Миколаєм…» та «Чого я особисто чекаю від Нового року…». Кожен виступ був цікавим, але найбільше присутнім сподобалась розповідь Юрія Буханця, який виголосив свій життєвий девіз: «Мрій і дій!»
Під час «Практикуму» виявилось вміння дітей практично використовувати свої знання. Адже цього разу треба було пояснити призначення різних предметів, пов’язаних з цією темою. Але найцікавішими виявились запитання «Різдвяної вікторини». Тут учні активно відповідали на запитання.
Після підрахунку всіх балів виявили переможці всіх конкурсів: Юрій Буханець, Ольга Буханець та Алла Станович, які були відзначені призами. А всі інші учасники свята одержали в подарунок книжки.
Завершилось свято гучною колядою та щирим віншуванням.
І. КАРПІНЕЦЬ та Н. КОСТЕЦЬКА, бібліотекарі МБД.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.