Служба «102» повідомляє:

102Новий рік та Різдво Христове мало вплинули на активність порушників закону в Бориславі та Східниці. За перших десять днів нового 2016 року чергова частина Бориславського відділення поліції в м. Бориславі та смт. Східниці зареєструвала дванадцять крадіжок. Маємо також три випадки нанесення громадянам тілесних ушкоджень, одне адміністративне порушення, два випадки пошкодження майна, п’ять дорожньо-транспортних пригод, двадцять два випадки настання смерті, два факти втрати документів і печаток та ще тридцять шість випадків порушення закону, які віднесені до категорії інших злочинів.

Серед правопорушень, які були вчинені на території м. Борислава та смт. Східниці найбільше було скарг на насилля в сім’ї, а також правопорушень, пов’язаних із порушенням громадського спокою та норм поведінки на вулиц, і вияви хамства по відношенню до оточуючих та сусідів. Як правило, правопорушники знаходилися у стані алкогольного сп’яніння, відтак на зауваження громадян реагували агресивно, що в свою чергу змушувало людей звертатися за допомогою поліції. Подібна тенденція залишалася незмінною упродовж усіх святкових днів, що суттєво ускладнювало роботу поліції та відволікало їх від виконання інших завдань.
Тілесних ушкоджень у вигляді струсу головного мозку, забійної рани верхньої губи зліва, забою грудної клітки та правого плеча зазнала мешканка вул. С. Коваліва у ході сімейного конфлікту із власним чоловіком, який виник на побутовому грунті. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння чоловік потерпілої умисно наніс тілесні ушкодження ударами кулаками рук по голові напередодні Нового року, а наступного дня, перебуваючи у приміщенні пропускного пункту ЛОК «ДіАнна» в смт. Східниці у стані алкогольного сп’яніння завершив розправу над власною дружиною, ударивши її обличчям об стіл. Близько 10 години вечора шостого січня конфлікт із працівниками ЦМЛ вчинив львів’янин гр. К., який знаходився там у якості пацієнта, а сьомого січня працівники поліції мусили реагувати спочатку на телефонне повідомлення від невідомої особи про те, що в м. Бориславі по вул. Коваліва, 47 біля під’їзду житлового будинку невідомі особи розпалили вогонь, а згодом – на повідомлення про бійку, що відбувається на пл. Івана Франка неподалік загальноміської ялинки.
Не «змарнували» свого часу у ході святкувань місцеві злодії. Першого січня із помешкання гр. Я. по вул. Церковній невідомі особи викрали гроші, другого січня у мешканки вул. Весняної викрали з помешкання золоті вироби, а третього січня мешканець вул. В. Івасюка виявив крадіжку нотбука. Цікаво, що для того, щоб здійснити крадіжку невідомий зловмисник просто розбив вікно.
Шляхом злому замка невідомі особи проникли у дачний будинок гр. Г. по вул. Й. Зега, звідки викрали дві болгарки, дві газонокосарки, два порохотяги (марка та модель встановлюється) та 25 метрів мідного кабелю, а в ніч на шосте січня із комірки одного із будинків по вул. Д. Галицького була викрадена консервація. Акумуляторну батарею та магнітофон викрали невідомі особи у ніч на десяте січня із автомобіля ВАЗ – 2103, припаркованого біля однієї із багатоповерхівок по вул. В. Великого.
Суттєвої шкоди під час свят невідомі зловмисники завдали лініям електрозв’язку ПАТ «Укртелеком». Крадіжки телефонних кабелів було здійснено по вул. С. Коваліва, В. Сосюри та І. Гонти. За усіма фактами крадіжок відкрито кримінальні провадження і проводяться дослідчі перевірки.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.