ЩИРО ВІТАЄМО ІЗ ЮВІЛЕЄМ!

фото ЛісовичУчні 4-Б класу ЗОШ № 3, батьки, друзі щиросердечно вітають із ювілеєм від Дня народження вчителя-методиста початкових класів, вчителя Року-2014, голову міського методоб’єднання вчителів початкових класів
Ольгу Григорівну
ЛІСОВИЧ
Нема щасливішої долі, коли людина
з твоїх рук, учителю, іде у світ –
на краплю світ людніє…
Іван Драч «Дума про вчителя»

Багато хороших слів можна сказати про Ольгу Григорівну – талановитого вчителя, добру маму, ніжну бабусю, дружину, товариша.
Дорогами життя пройшла ця жінка чималий відрізок часу. Та прожила цей час немарно, присвятивши свої роки улюбленій професії – навчанню та вихованню дітей молодших класів. Зміцнювала й удосконалювала вона свої знання і вміння спочатку в ЗОШ № 8, а тепер – в ЗОШ № 3. Про її досягнення знають не тільки в Бориславі, а й за його межами, як про вчителя-новатора, людину творчу, віддану своїй справі.
За свою сумлінну працю Ольга Григорівна нагороджена грамотами Міністерства освіти та багатьма грамотами міського відділу освіти.
Та чи не найбільша нагорода для вчительки – це успіхи, досягнення, перемоги, щасливі обличчя дітей, яких вона з любов’ю веде Франковими стежками, у світ добра і краси, любові до рідного краю, до рідної мови. Під керівництвом своєї наставниці діти беруть активну участь у найрізноманітніших виховних заходах та акціях «Птахи нам на крилах весну принесли», «Посади калину коло серця, хай вона цвіте в душі», «Подаруй книзі нове життя», «Оберіг для воїна» та інші.
Розвиваючи творчі здібності, вчителька прищеплює їм любов до книги, до читання, поезії, допомагає робити перші кроки в складанні казок та поезій. Ці дитячі доробки стали матеріалом для видання чотирьох дитячих збірок казок та поезій: «Кожна квітка – чарівна казка», «Пригоди лісових мешканців», «Україну не здолати», «Поезія дитячої душі». А для вчителів початкових класів видала методичний посібник, до якого ввійшли матеріали із вивчення Франкової спадщини «Франкове слово, то криниця. Спіши з його джерел напиться».
Для кожної дитини ця жінка не тільки вчитель, а й добра, турботлива мама. Тому й оточена вона любов’ю і шаною своїх вихованців.
Ми, батьки дітей, яких виховує і навчає Ольга Григорівна, з пошаною відносимося до цієї людини, учителя-новатора, Учителя з великої букви.
У день ювілею вітаємо Ольгу Григорівну і бажаємо найкращих успіхів у благородній справі – навчанні та вихованні підростаючого покоління.
Низькій уклін та щира подяка дорогій нашій учительці!
Отож з ювілеєм! З Роси і води!
Ще творчих Вам злетів, до праці снаги,
Здоров’я міцного і днів золотих
Під небом Вкраїни, у колі близьких!

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.