«Та ніщо не вічне»

1422888845_skryabn-knec-flmu-skryabin-konec-filmaВже цілий рік пройшов з того часу, коли українців шокувала сумна звістка: в автокатастрофі загинув наш відомий співак. Сталося це 2 лютого біля села Лозуватка Криворізького району Дніпропетровської області. Андрій Кузьменко повертався з Кривого Рогу, де напередодні його гурт давав концерт. І хто знав, що це востаннє. На трасі Кривий Ріг – Кіровоград зіткнулися позашляховик Toyota Sequoia, за кермом якого перебував співак, та молоковоз. Від отриманих травм Андрій загинув на місці. Вся Україна тоді прощалася із співаком – як у великих містах, так і у маленьких містечках збиралися шанувальники творчості артиста, щоб ще раз підтвердити, що він навіки житиме у наших серцях та у піснях. А пісня не вмре ніколи.
Минув рік, а пам’ять про нього і досі залишилася. А підтвердження цьому – вечори пам’яті, які організовують у кожному куточку країни. Вечір пам’яті Андрія Кузьменка під назвою «Та ніщо не вічне» відбувся і у нашому місті у приміщенні бібліотеки-філії № 6 для юнацтва. Організаторами цього заходу став відділ гуманітарної політики Бориславської міської ради та громадська організація «Цвіт нації».
Розпочала вечір учениця ЗОШ № 1, активістка ГО «Цвіт нації» Софія Романишин, яка закликала всіх присутніх вшанувати цю творчу особистість хвилиною мовчання. А опісля під звуки гітари лунали найулюбленіші пісні артиста у виконанні Андрія Делінкевича, Вікторії Чорної, Ірини Дейнеги, Катерини Мисюк, Юлії Салямон, Ольги Кузимко, Анни Пирог, Ореста Гавака, Віктора Кравцова та гурту «Метаморфозіс». Окрім пісень, присутні мали змогу переглянути ще декілька його відео та інтерв’ю.
Отак і пройшов вечір пам’яті, присвячений Андрію Кузьменку та його творчості, яка пронизана сарказмом, любов’ю, енергетикою людського щастя і непідробною щирістю. А він назавжди запам’ятається такою простою, позитивною людиною, яка завжди раділа життю.
Ірина НОВАК

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.