В чистій оселі всі раді та веселі

місячник 5 !!!

Всім хочеться бачити красу та чистоту не лише у власному будинку, а й на вулицях, у парках і скверах. Для цього потрібно ретельно слідкувати за всім, що нас оточує. Прибирання, озеленення та підтримування порядку завжди милуватимуть око жителя міста своїми результатами. Борислав також не залишився осторонь і зайнявся своїм благоустроєм, особливо у час перед Великодніми святами.
Минулої п’ятниці в бориславському парку посадили близько 70 молодих саджанців дуба та берези. В цей день там господарювали працівники виконавчого комітету Бориславської міської ради та різних його відділів і управлінь.
Відповідно до розпорядження голови львівської державної обласної адміністрації Олега Синютки, а також до Дня довкілля на території області з 16 березня по 19 квітня проводиться місячник озеленення, прибирання та благоустрою на території міста Борислава та цілої області. Бориславська міська рада, комунальні підприємства Бориславської міської ради, громадські діячі та волонтери взяли активну участь у прибиранні міста Брислава. Було прибрано парк, окремі частини міста по вулиці Трускавецькій біля міського озера (мікрорайон Тустановичів), а також окремі ділянки по вулиці Трускавецькій, Дрогобицькій та інших. Акція на даний час триває і продовжиться до кінця квітня.
Усі бажаючі можуть безкоштовно отримати саджанці в КП “Зелений світ”, що знаходиться на вулиці Тарнавка, 7. З таким питанням можна звернутися до голови комунального підприємства Любові Голубіцької.
Саджанці можна “поселити” на території зелених насаджень – в парку, на присадибній ділянці, на прибудинкових територіях і тим самим зробити місто гарнішим та ошатнішим.
Анна САГАН

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

1 коментарів до нотатки “В чистій оселі всі раді та веселі”

  1. роберт коментує:

    пан Олько тото мудро придумав,цілий місіць садити дерева,замітати і мити той Борислав бо вже за ті роки стілько наср…, же купи валєлисі і по дорогах.І хоч ті дороги нічим не ліпші від купи г..на, але смердит бідному наріду попід вікна. Ото наш Великий вождь наказав то всьо позмітати до ямок на колишніх дорогах а другий,троха менший вождь мав то засипати шутром а ціле плем’я мало скакати по тому шутрі,же би го втрамбувати.А ще казав всі місця,де г..но сє невідмиває забілити білим вапном,для кольору і дезінфекції.
    Про тото ноу-хау вже пишут на фистбуці, кажут же американський супутник-шпійон як увидів, же щось сє забіліло внизу мало не впав з орбіти а метеостанції зафіксували різке зниженнє загазованості в нашому регіоні.А ще пишут, же скоро прибуде ту американська делігація. же би купити у купити у ЕКО-місто ліцензію на ремонт доріг і же би їх навчили ото так робити, бо кажут же таких технологій навіть сам Джобс і Цукерберг не могли придумати.
    А ще кажут же в самому Пентагоні сє тим зацікавили і рішили аби стримувати агресію Путіна робити такі дороги по всій Європі.І тоді не треба буде посилати солдатів до Європи, бо занім рускій танк переїде Борислав, то з Америки приїде солдат з гранатов.
    Я вам скажу же недаром колись понаписували назву тої нашої фірми на всіх мусрни х баках, скоро там і фамілії всіх наших вождів будут ,від малого до великого, а там може і всередині когось найдем

    Відповіcти

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.