Є проблема – вперед на прийом до депутата

005

У четвер, 21 квітня, у приміщенні Бориславської міської ради відбувся прийом громадян депутатом Львівської обласної ради від Львівської обласної організації партії “Громадянська позиція” Володимир Гірняк.
Пан Володимир опікується Дрогобицьким районом і Бориславом. На жаль, у Львівській обласній раді немає свого депутата від Борислава, тому пан Гірняк їздить по містах довіреного йому району і спілкується безпосередньо з самими громадянами.
«Я вважаю такі прийоми дуже корисними, – говорить пан Володимир. – Бо ти виїжджаєш на місце і дивишся реально, які є проблеми в районі. З області, зі свого кабінету ти цього не побачиш. Є різні механізми вирішення проблем – можна звертатися до програм соціально-економічного розвитку, державного фонду регіонального розвитку, екологічних програм чи програм, які є в міській раді».
Сам пан Володимир любить спілкуватися з людьми особисто. Так можна детальніше обговорити проблему і відповідно скоротити час пошуку спільного рішення: “Коли до мене поштою приходять документи, я не можу так працювати, я хочу бачити цю людину. На своєму рахунку я вже маю десятки прийомів, мені так цікавіше працювати”.
Коли є обласний депутат процес вирішення різноманітних питань взагалі здатен рухатися. Обласний депутат звертається до профільного заступника голови ОДА, до заступника голови районної ради, він тормосить усі можливі установи та інстанції і може добитися потрібного результату.
«Проблема нашого суспільства в тому, що коли є певний державний орган чи орган місцевого самоврядування, звернення громадян не завжди дають відповідний результат, – розповідає пан Володимир. – Людина може стукатись, на жаль, місяцями або й роками і безрезультатно. А вже коли звертатися через посередництво до високопоставленого посадовця, то цей вищий чиновник реагує набагато швидше. На жаль, так є, це швидше питання менталітету, свідомості. Але відповідно цим механізмом наші люди користуються і, на щастя, успішно».
Тому не потрібно нехтувати зустрічами з депутатами і доносити до них свої проблеми. Старий стереотип, що нічого з цього путнього не вийде, потрібно забути і наполегливо іти до своєї мети.
Анна САГАН

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

1 коментарів до нотатки “Є проблема – вперед на прийом до депутата”

  1. Гураль Особови коментує:

    Попроваджу вас троха по своїм місти. В центрі маємо суперґранітовий пйедестал, котрий мав стати коло фонтану, але шось сі не получило, його перенесли і теперка він стирчит між міськрадов і ґлувнов біблотеков. На нім повинен стати Шевченко, шо за свого життє не наближавсі до нашого міста ближче ніж на пітсот кільометрів.
    Наразі ж, вже штири роки, як кажен може вилізти на ту тумбу і зробити си селфі, жи ніби то йому памітник !
    В культурально-відпочинковім, ордіна сутулова, парку маємо дитєчий майданчик і качелі, котрому могли б позаздрити найбільш розбомблЕні міста ДиНиРиЛиНиРи… Дітиска ту здобувают, мож повісти, правду жизні, з малих…

    https://site.ua/jakiv.kutowyj/2759-puldupi-zza-kshaka/

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.