1 вересня – День знань!

003

Шановні педагоги, учні, студенти, батьки.
Від усього серця від імені міської ради, виконавчого комітету і від себе особисто вітаємо вас із Днем Знань! Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.
Це всенародне свято приходить до нас разом із початком нового навчального року, коли перед дітьми знову гостинно відчиняються двері шкіл. Перед вами, молодими, відкрито всі дороги. Ми глибоко віримо, що ви підете обраним шляхом твердо і впевнено, здобудете багато перемог, досягнете вершин професійного успіху. Для когось навчальний рік буде першим, для когось – останнім чи черговим. Але цей день однаково є хвилюючий і незабутній – святковою атмосферою, барвами осінніх квітів та свіжістю оновлених класів. Нехай цей навчальний рік відкриє перед молоддю нові горизонти пізнання себе і світу, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей.
Від вас, дорогі вчителі, залежить наше майбутнє, завтрашній день Української держави, адже саме ви сприяєте формуванню юних особистостей, ведете їх Країною Знань, навчаєте не тільки писати й читати а й основам великої науки – життя.
Щира вдячність вам, дорогі педагоги, за самовіддану працю, за бездоганне виконання такої відповідальної місії як виховання підростаючого покоління. Нехай світлим, радісним і плідним буде кожен ваш день. Зі святом вас, шановні наші працівники освітньої ниви, міцного вам здоров’я, добра, достатку, професійного зростання, особистих гараздів.
Ігор ЯВОРСЬКИЙ, Бориславський міський голова

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.