Табір у Карпатах

З 18 по 20 жовтня 2016 року в рамках проекту «Соціальна інклюзія та розвиток інтеграційних центрів для молодих людей з особливими потребами в Україні» працівниками Місцевого Благодійного Фонду «Карітас-Борислав» було організовано та проведено виїзний табір для молоді з особливими потребами в селі Татарів Івано-Франківсьої області. Відпочинок був цікавим та захоплюючим.
Ми святкували День народження однієї з підопічних нашого центру. Кожен вітав іменинницю особисто та дарував подарунок. Іменинниця щиро дякувала всім за привітання та подарунки, частувала усіх тортом, цукерками та фруктами. Для друзів ми підготували святкову дискотеку і танцювальні конкурси.
Учасники табору відвідали мальовничі куточки Карпат, а саме, село Ворохту, де оглянули відомий солом’яний спуск на тубах та старовинний австрійський арочний міст.
Наступного дня побували у найвідомішому гірськолижному курорті Буковель. Піднявшись підйомником на вершину гори, гуляли та милувалися прекрасними краєвидами Карпат, засніженими вершинами гір. Молодь вперше побачила таку красу. Спустившись вниз, всі учасники поїздки на згадку зробили незабутні фотографії біля найбільшого штучного озера України – «Озера Молодості».
А ще ми побували у незвичайному музеї «будинок на комині», де всі речі були прикріплені до стелі. Такий чудернацький будинок ми побачили вперше.
По дорозі додому відвідали містечко Яремче, подивилися на водоспад «Пробій». На місцевому базарі, друзі купили сувеніри, виготовлені народними умільцями та оглянули типові для краю вироби з овечої вовни.
На завершення поїздки всі спільно помолилися у храмі на території жіночого монастиря Різдва Пресвятої Богородиці сестер Пресвятої Родини в селі Гошів, пообідали, та сповнені вражень від незабутньої подорожі повернулися до Борислава.
Батьки та молодь щиро вдячні всім, хто долучився до організації цього відпочинку, а саме: Міжнародному Благодійному Фонду «Карітас України», німецькому Фонду Реновабіс та працівникам Карітасу Борислава.

Адміністрація МБФ «Карітас-Борислав»

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.