Маємо спортмайданчик зі штучним покриттям

У місті завершено будівництво спортивного майданчика зі штучним покриттям на стадіоні «Нафтовик». Ця красива, сучасна спортивна споруда збудована для мешканців міста завдяки результативній співпраці Бориславської міської ради та управління з питань фізичної культури і спорту Львівської облдержадміністрації щодо реалізації Львівської обласної Комплексної програми «Спортивний майданчик».
25 жовтня заступник міського голови Роксоляною Гарасимів провела огляд майданчика, оцінила якість робіт та разом із директором стадіону «Нафтовик» Василем Криворучишаком намітила заходи щодо урочистого відкриття та використання споруд за призначенням.
Впевненості у довготривалому служінні спортивного майданчика для задоволення потреб мешканців міста у фізкультурно-оздоровчій та спортивній діяльності додають високоякісні матеріали штучного покриття та огорожі, надані спеціалізованою організацією ТОВ «СПОРТ-ІН», професійна робота будівельників ПП «Міком-Сервіс», очолювана директором Василем Мойшевичем, та якісний догляд працівниками стадіону.
Висловлюємо щиру вдячність усім, хто долучився до реалізації цього проекту!

Володимир РАХЕЛЬ,
завідувач сектору молоді та спорту

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.