ТРАДИЦІЙНА ЩОПОНЕДІЛКОВА НАРАДА

MiskRada2-300x300

Минулого понеділка відбулася традиційна щотижнева нарада працівників апарату, керівників відділів та служб міської ради. Вів її цього разу секретар міської ради Юрій Химин.
Заслухали короткі інформації про стан справ у різних підрозділах структури міського господарства.
Головний лікар ЦМЛ зазначив, що робота в медичних закладах триває в звичному режимі. У Трускавці відбулася нарада педіатрів, в якій взяли участь і десять медиків із нашого міста. Обговорювалися проблеми, що мають важливе значення для підготовки лікарів сімейної медицини. Багато робиться для наведення порядку, чистоти на території медзакладів з огляду на Великодні свята.
У комунальній сфері, як сказав начальник відділу житлово-комунального господарства Олег Левицький, чогось особливого не відбулося, тривають планові роботи.
У освітніх закладах, за інформацією начальника відділу освіти Елли Качмарчик, з першого по сімнадцяте квітня буде тривати зовнішнє тестування ЗНО з основних предметів. З 23 травня розпочнеться основна сесія здачі державної підсумкової атестації у формі ЗНО. Пробне тестування з української мови відбуватиметься у загальноосвітній школі № 1, а інші предмети в навчальних закладах Дрогобича. Щодо протокольного доручення взяти на баланс котельні восьмої та шостої шкіл, що дало б суттєву економію, то наразі є проблеми, пов’язані з тим, що «Бориславтеплоенерго» вклало значні суми у закупівлю обладнання для цих котелень і суми ці якось потрібно компенсувати.
Представник відділу архітектури Наталя Бакай повідомила про роботу з підприємцями щодо належного документального оформлення земельних ділянок та будівель, споруджених і експлуатованих без дотримання всіх норм, передбачених законодавством.
Прозвітували й усі інші учасники наради.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.