«Гладіатори» бориславської ДЮСШ на Чемпіонаті України

001

З 6 по 9 квітня в місті Бровари проходив Чемпіонат України з кікбоксингу серед ДЮСШ та спортивних клубів. У змаганні приймали участь понад 800 учасників з усієї України, які боролись за золото та звання Чемпіона України. Команду Бориславської ДЮСШ представляли одинадцять найкращих спортсменів секції кікбоксингу «Гладіатор».
Привезли зі змагань юні бориславці чимало нагород – брати Павляки Олег та Остап вдало провели свої бої та зайняли перші місця. На першу сходинку п’єдесталу піднімались Олег Гічва, Ірина Блюм, Вероніка Буківська та Роман Сухий, які вже вчетверте довели, що достойні присвоєного кожному з них звання Чемпіона України. Бронзову нагороду отримав Олександр Копач. Не вистачило до перемоги всього пару балів Максиму Шепітчаку, який у своєму першому поєдинку зустрівся із лідером у своїй ваговій категорії.
На жаль, отримавши травми не змогли продовжувати бої Назар Шепітчак та Ілля Мойсеєв.
Вітаємо наших переможців і бажаємо їм наснаги та впевненості на нелегкому шляху боротьби за успіх та визнання.
Щиру подяку спортсмени та тренери висловлюють Східницькому джерелу 118 та батькам наших спортсменів за розуміння та постійну підтримку.
Також далі продовжується набір діток віком від 6 років у секцію боксу та кікбоксингу. За детальнішою інформацією можна звернутися за тел. 0937162498.

Ігор Нинич,
тренер секції боксу та кікбоксингу «Гладіатор» Бориславської ДЮСШ

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.