Перша ліга області у Бориславі

002

Цієї неділі, 9 квітня, відбудеться визначна подія футбольного світу нашого краю – відкриття футбольного сезону Першої ліги Львівської області. Уже п’ятий рік поспіль футбольний клуб «Нафтовик» приймає участь у змаганнях і достойно захищає честь рідного міста.
У день відкриття поєдинки розпочнуться о 14:00 год для юнаків та о 16:00 для дорослих. Цьогоріч до організації матчів підійшли серйозно як ніколи і встановили фіксовану плату за вхід – 20 гривень.
Ці кошти підуть на виготовлення самих квитків, підготовку бази до ігор, організацію та проведення заходу. Також у ціну квитка входить прибирання стадіону та інші роботи після завершення матчів, сплата податку і витрати на команду (закупка медикаментів та води).
Великі сподівання покладаються на дорослу команду ФК «Нафтовик» і цього разу глядачі зможуть побачити деякі новинки як в організації, так і в самій грі футболістів.
У підготовчому періоді до сезону ФК «Нафтовик» провів шість поєдинків. Чотири із них принесли бориславцям перемогу (із ФК Довге –8:3, ФК Академія Футболу Моршин – 7:4, 6:0, ФК Трускавець – 2:0), один завершився нічиєю(ФК Дрогобич – 2:2) і лише один поразкою (ФК Угерсько – 2:1). Усі гравці показали себе із найкращої сторони і провели кожну гру достойно.
Неділя обіцяє бути не менш захоплюючою, ніж ігри підготовчого періоду, тому запрошуємо шановну громаду підтримати команду ФК «Нафтовик» і розділити із ними емоції того дня.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.