Криза в медичній галузі м. Борислава

001

Бориславська міська організація Львівської області профспілки працівників охорони здоров’я України повідомляє про критичну ситуацію у сфері фінансового забезпечення функціонування медичної галузі в м. Бориславі. Така ситуація обумовлена наростаючою кризою в галузі, зростанням соціальної напруги та поширенням невдоволення у працівників центральної міської лікарні м. Борислава несправедливими підходами в оплаті їхньої праці, що приведе до остаточної руйнації системи надання медичної допомоги мешканцям м. Борислава та смт. Східниці.
На сьогодні фінансування галузі в м. Бориславі досягла критичного рівня у зв’язку із зростаючою заборгованістю із виплати заробітної плати працівникам центральної міської лікарні м. Борислава, яка на 23. 06. 2017 р. склала 1996172 грн. Такий показник досягнув такого рівня вперше за роки Незалежної України.
Збурює ситуацію і те, що вирішення питання виплати заробітної плати працівників є неоднаковим в різних галузях бюджетної сфери. Виплата заробітної плати медикам є питанням не лише соціальної справедливості і рівності, а в першу чергу необхідністю забезпечувати елементарні життєві потреби та утримування сімей.

Профспілковий комітет Бориславської міської організації Львівської області профспілки працівників охорони здоров’я України

Більше читайте у нашій газеті “Нафтовик Борислава” № 51 від 30 червня 2017 року.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

1 коментарів до нотатки “Криза в медичній галузі м. Борислава”

  1. Корупціонерів з влади у в'язницю! коментує:

    2 місяці не платять зарплату.Працюєм як раби,і це в 21 столітті,де лікарі рятують життя щодня.Позор такому керівництву!

    Відповіcти

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.