Про оголошення конкурсу

Відповідно до 10 та розділу VІІ «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», Постанови Кабінету Міністрів України від 15 лютого 2002 року № 169 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців» (зі змінами і доповненнями), розпорядження міського голови від 27 лютого 2017 року № 46-ос «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад посадових осіб Бориславської міської ради та її виконавчих органів у новій редакції»:
1. ОГОЛОСИТИ конкурс на заміщення вакантної посади начальника відділу розвитку міста міської ради – 1 особа.
Вимоги до кандидатів: громадянство України, повна вища економічна освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста, магістра, стаж роботи за фахом в органах місцевого самоврядування або на державній службі на керівних посадах не менше 3 років або стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах управління не менше 4 років.
Підстава: Доповідна записка заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Б. Монастирського від 03. 03. 2017 р.
2. Службі управління персоналом міської ради (А. Хомич) оголосити умови проведення конкурсу на заміщення вакантної посади згідно з пунктом 1 цього розпорядження через засоби масової інформації та довести інформацію про конкурс до відома працівників міської ради та її виконавчих органів.
Ігор ЯВОРСЬКИЙ, міський голова

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.