НУ І ЦАРЬОК ВГЕПАВСЯ!

«Видатний історик» Кремля В. Путін знову, мов у свіже коров’яче лайно, весь вгепався!..Перебуваючи у Франції, він Президенту Макрону «відкрив очі» на матушку-Рассєю: мовляв, королева Франції Анна, донька киівського князя Ярослава Мудрого, була…росіянкою!
Для чого він це зробив? Аби тісніше «прилипнути» до Макрона, якому, підтримуючи бабу Ліпен, дообре шкодив… Це – перше. Друге: хотів показати вєлічіє Московії… Третє – він значущий «історик», мало не академік… А ще.., а ще Україну-Русь, мов той коцик, на себе, цебто Московію, натягує: мовляв, «Киевская Русь – колыбель нашей государственности…» Отаке батя сказанув! І то не дивно: «Что взято – то свято!..».
Так, у питаннях історії В. Путін повів себе, як останній неук-дундук… Не знає того, про що український першокласник відає! Словом, показав себе абсолютним невігласом і тлумаком! Адже як могла княжна Анна бути московкою, коли тоді ще ні Москви, ані Московщини не було?!. Київські русичі тоді не московита, а бурого ведмедя годували… Просто – дурдом! Сміх та й годі! Він, Путін, такий «історик», як Сосо Сталін – «мовознавець», якому під його ім’ям вимучили книгу «Марксизм и вопросы языкознания»… А ще він такий, як «великий перетворювач природи» Мічурін, сказанувши таке: «Не варто чекати милостей від природи… Наше завдання: від неї взяти все – і зразу!».
Макрон дав до-о-брячого одкоша путіну і стосовно існуючих санкцій: вони будуть доти (а ще й підсиляться!), доки т. зв. Росія не виконає в повному обсязі Мінські домовленості, себто не поверне Украіні анексований Крим і припинить кроваву бійню на Донбасі!
В унісон Макрону сенатор США Маккейн назвав Рассєю найбільшою терористичною небезпекою світу, бо Москва, як і путін, намагається зруйнувати основи світової демократії. Москва – страшніша за Ігіл…
Отже, очільник Кремля дістав два неочікувані копняки – і від Макрона, і від Маккейна. І цілком заслужено! Бо,як мовиться, катюзі – по заслузі!..
Андрій ГРУЩАК

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.