У місті з’явилася нова автобусна зупинка

Світлина від Петра Магура.Напередодні Дня Конституції мешканці мікрорайону Бані по вул. Івана Франка встановили додатково п’ять дорожних знаків – два попепереджувальні та три заборонні, які зобов’язують водіїв рухатися із швидкістю, що не перевишує 40 кілометрів на годину. Таким чином було виконано останні застереження Бориславського відділення Національної поліції щодо можливості безпечної експлуатації автобусної зупинки на перехресті вулиць І. Франка, М. Залізняка, Проектованої, Раточинської та О. Тихого.
Напередодні Великодня на сторінках часопису ми розповідали про громадську ініціативу мешканців Нижньої Бані, які власними силами взялися облаштовувати автобусну зупинку. Сьогодні ця зупинка повністю облаштована та погоджена інспектором з питань організації та безпеки дорожнього руху міського відділення Навціональної поліції. Поряд із автобусною зупинкою встановлений рекламний щит, де розміщуються усі важливі оголошення про життя мікрорайону. Не забули ініціатори спорудження зупинки і про людей, які люблять отримувати необхідну інформацію із електронних засобів комунікації. Зупинка під’єднана до бездротової мережі WI-FI, відтак очікуючі можуть через сучасні гаджети під’єднатися до мережі Internet та отримати необхідну інформацію.
Один із ініціаторів будівництва зупинки Михайло Чапля зазначив, що після встановлення дванадцяти додаткових дорожніх знаків жодних застережень щодо використання новозбудованої зупинки не існуватиме. Власне про це йдеться в офіційному висновку поліції, яка погодила розташування нової додаткової автобусної зупинки по вул. І. Франка між будинком 44 та магазином «Оленка». «Згідно існуючого порядку, – говорить пан Михайло, – виконавчий комітет міської ради тепер повинен внести у дислокацію дорожніх знаків міста Борислава щойно встановлені громадськими активістами про вул. І. Франка дорожні знаки та взяти на баланс міста щойно збудовану зупинку. Зрозуміло, що цю зупинку також внесуть у схеми міських автобусних маршрутів, що рухаються по вул. І. Франка».
Проте щодо перевізників, то за висловом Михайла Чаплі жодних застережень немає. Після погодження місця розташування нової зупинки поліцією, він зустрічався із Володимиром Кузбитом, підприємство якого сьогодні обслуговує міські маршрути Борислава. Жодних застережень з боку перевізників не було. «Навпаки, – наголошує пан Михайло, – Володимир Степанович після детального знайомства із пакетом дозвільних документів пообіцяв, що маршрутні автобуси будуть зупинятися на новозбудованій зупинці».

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.