Двадцятиріччя міського управління Держказначейства

27 квітня 2015 року Державному казначейству України виповнюється 20 років. У Бориславі відділ Державного казначейства утворений 21 лютого 1996 року, а після проведення реорганізації з 1 грудня 2006 року ця назва була змінена на управління Державного казначейства. З грудня 2011 року назва знову була змінена на управління Державної казначейської служби України. У складі управління є два відділи: відділ видатків та обслуговування розпорядників коштів та інших видатків і відділ звітності та бухгалтерського обліку операцій з виконання бюджетів.
Колектив Бориславського казначейства невеличкий, проте дружний, згуртований та працелюбний, який щоденною відданою працею, часто ціною особистого часу, вкладає не тільки свої знання і вміння при виконанні визначених урядом завдань. Кожен з них цеглинка за цеглинкою у своїй роботі вибудовує основу для фінансово-економічного розвитку держави. Саме робота у казначействі стала для багатьох потужним стартом для кар’єрного росту. А для працівників Бориславського казначейства ця робота є справжнім професійним покликом серця.
В цей молодий ювілей хочу побажати всім працівникам нашого казначейства міцного здоров’я, щастя, родинного затишку, терпіння у такій нелегкій, але потрібній роботі, нових здобутків, людської шани, добра, Божої опіки та миру в нашій країні. Також хочу висловити щиру вдячність за розуміння, за щоденну сумлінну працю та вірність професійному обов’язкові. Переконана, що ви, колеги, і надалі збагачуватимете кращі традиції своєї професії та служитимете обраній справі і громаді нашого міста та виступатимете єдиним злагодженим колективом, який гідно захищатиме звання «казначей» і виконуватиме свої обов’язки на благо процвітання нашої держави.
Алла РУСЕЦЬКА,
начальник УДКСУ у м. Бориславі Львівської області

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.