Зворотній бік каналізаційних проблем міста

Наприкінці минулого тижня у місто знову приїхав потужний «кріт». Поява у Бориславі київської техніки для прочистки каналізації обумовлена замуленням центрального колектора по вул. В. Сосюри. Там виявилося «замуленою» майже сімсотметрова ділянка центральної міської каналізації, якою відводяться стоки із центральної частини та прилеглих до неї мікрорайонів міста.
Відтак для повернення пропускної здатності найбільш важливої ділянки міської каналізації до Борислава прибула спеціалізована бригада київського підприємства «Крона Плюс». Упродовж декількох днів київські спеціалісти будуть займатися очисткою центральної лінії каналізації, якою скидуються побутові стоки на очисні споруди Дрогобицького водоканалу.
Слід зазначити що до прибуття у місто спеціалізованої бригади, працівники водоканалу на берегах Тисмениці, щор примикають до вул. В Сосюри у районі території фарфорового заводу, ливарного цеху та виробничої бази нафтогазовидобувного управління. Без підготовки під’їзної дороги потужна техніка «Крони Плюс» не змогла дістатися до каналізаційних колодязів замуленої лінії, через які, власне, і проводилася розчистка замуленої ділянки каналізації по вул. В. Сосюри.

Петро МАГУР

Більше читайте в нашій газеті “Нафтовик Борислава” №63 від 17 серпня 2016 року.

головний інженер водоканалу Олексій Ясеницький демонструє щойно об лаштовану під’їзду дорогу

бригадир спеціалізованої київської бригади Леонід Захарук (зліва) готується ліквідовувати замулення чергової ділянки каналізації по вул. В. Сосюри

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.