• Спортивні новини: Розмиті враження

Минулої неділі ФК «Нафтовик» вирушив на виїзний матч 5-го туру першості області з футболу до Гніздичева. Тамтешня «Кохавинка» до поєдинку підходила у ролі аутсайдера, проте «легкої прогулянки» тут не слід було очікувати. Додавав масла у вогонь також той факт, що Гніздичів знаходиться поблизу Жидачева, з яким у нас залишилися напружені «стосунки» ще від першого туру. Тому на жидачівській землі необхідні були лише перемоги.
Спершу цю напруженість довів матч юнацьких складів. Наша команда володіла ігровою ініціативою, проте «розпечатати» ворота «Кохавинки» не вдавалося. У другому таймі рахунок нарешті вдалось «розмочити». Спочатку Ігор Дрогобицький поклав «круглого» чітко в кут воріт суперника. Подвоїв же рахунок Володимир Мертвяченко, який з’явився на заміну. Отож, 2 – 0. Важка, але закономірна перемога юнаків.
А от старші починають вже відверто хвилюватися. Цей поєдинок, як і більшість інших, розпочався з масованих атак воріт суперника, проте воротар господарів на пару з нашою нереалізацією моментів зумів зберегти ворота «сухими». Як грім серед ясного неба, «народився» гол «Кохавинки». У цьому епізоді невпевнено зіграли наш захист та воротар. 1 – 0. З таким рахунком перший тайм було завершено.
У другій половині гри все відбувалося за схожим сценарієм, проте числа на табло більше не змінювалися. Підводячи підсумки, хочу сказати, що цей матч був програний через власні помилки. Сподіваємося, що ця поразка встряхне команду та піде їй на користь. Дякую хлопцям з ультрасу, які про нас не забувають! Навіть та нечисленна виїзна підтримка змушує нас показувати найбільш позитивний результат!
Володимир ДИДИК, учень 11-го класу ЗОШ № 3

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.