Борислав готується до відзначення Дня Прапора та Дня Незалежності

У середу, 5 серпня, у залі засідань Бориславської міської ради відбулося засідання міського Оргкомітету, де обговорювалися питання підготовки та організації до загальноміських свят. На засіданні були присутні керівники та активісти громадських організацій міста.
Основними питаннями порядку денного були питання проведення Дня Державного Прапора України 23 серпня та Дня Незалежності України 24 серпня.
У неділю, 23 серпня, у всіх храмах міста помоляться за мир в Україні, а о 10. 00 на площі перед міською радою відбудеться урочиста церемонія підняття великого Державного Прапора. Всіх бориславців запрошують прийти на цю урочистість у вишиванках та з національною символікою. Також з нагоди свята у місті відбудуться спортивні заходи.
У День Незалежності, 24 серпня, традиційно відбудеться святковий концерт. Також представники Оргкомітету підтримали проведення святкового велопробігу з українською символікою. Така пропозиція надійшла від активістів громадської організації “Цвіт нації” Вікторії Чорної та Богдана Мальгівського. Спочатку пробіг на велосипедах відбудеться по місту Бориславу, а потім всі бажаючі матимуть змогу здійснити маршрут “Борислав – Трускавець – Дрогобич – Борислав”. Окрім цих заходів у місті відбудеться конкурс “Караоке”, проходитимуть різноманітні ігри та забави, буде представлена фотовиставка. В кінотеатрі “Каменяр” буде продемонстровано фільм. А насамкінець свята відбудеться українська дискотека.
Організатори заходів запрошують всіх бориславців прийти та вшанувати одні з найбільших державних свят.

 

 

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.