Допоможіть знайти водія-злочинця

У вівторок, 6 жовтня, близько 16.50 години на вулиці Дрогобицькій поблизу виробничої бази будівельно-монтажного цеху НГВУ «Бориславнафтогаз» водій автомобіля «Мазда» збив на тротуарі чотирьох хлопців та втік із місця події..
За попередньою інформацією, керманич легковика не обрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку, виїхав на тротуар, де скоїв наїзд на чотирьох підлітків, які поверталися додому після тренування.

Залишивши автомобіль на місці пригоди, водій утік. Наразі тривають пошуки водія-втікача, який зник з місця пригоди, не надавши першої допомоги потерпілим дітям.
У результаті ДТП хлопці отримали тілесні ушкодження різного ступеню важкості. В одного з них, 14-річного мешканця Борислава, – травматичний шок, політравма, забій головного мозку, закритий перелом основи черепа, відкритий перелом ноги. Підлітка шпиталізували до реанімаційного відділення Бориславської міської лікарні.
Ще троє постраждалих – госпіталізовані до травматології. Зокрема, в одного з них, 15-річного хлопця, – діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, перелом стегна. У його ровесника – також струс головного мозку, забій та садна обличчя, а в їхнього 16-річного товариша – забій ступні, закрита черепно-мозкова травма та струс головного мозку.
Тривають слідчі дії.
За фактом скоєння наїзду на підлітків правоохоронці розшукують громадянина, зображеного на цьому фото, який, за свідченням очевидців, може бути причетним до скоєння ДТП. 
Якщо ви маєте будь-яку інформацію щодо місяця перебування цього чоловіка чи знаєте власника автівки – будь ласка, телефонуйте у чергову частину Бориславського міськвідділу міліції «102», (067)-67-366-85 або на телефон Бориславського відділення Державтоінспекції (248) 5 – 02 – 82.
Наш кор.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.