Депутати о бразилися і не прийшли на завершальну сесію міської ради

Тобто, кворуму не набралося. І попри те, що ця сесія мала розглянути багато питань, необхідних для належного функціонування міського господарства, тим більше в ці нелегкі часи, нашим обранцям це виявилося «по барабану». То чи дивно, що складається враження у мешканців міста, ніби обранці міської громади приходять на сесії тільки, коли зацікавлені у прийнятих конкретних рішеннях.
Що ж до питань, які мала розглянути сесія, то, напевно, дуже важливим було обговорити і звіт про виконання бюджету міста за січень-вересень цього року, про що мав інформувати начальник фінансового управління Ігор Петрів. Вирішити питання щодо надання громадській організації «Патріоти «ОСА» в безоплатне користування приміщення. Надати дозвіл управлінню праці та соціального захисту населення міської ради на внесення змін до кошторису доходів та видатків за загальним фондом на 2015 рік. Про дозвіл громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок вже не будемо говорити.

Розуміємо, що в декого є образа на своїх виборців, які цього разу їх не підтримали, розуміємо, що в декого є просто втома від кількарічних депутатських дискусій у сесійній залі, але важко зрозуміти, як можна знехтувати повноваженнями, що тобі їх надала громада, перед якою ти, як депутат, маєш відповідати за кожен свій крок. Зрештою, це справа совісті і честі кожного з наших обранців до міської ради і їхній обов’язок чітко виконати свої зобов’язання перед громадою.
На жаль, таких, хто хотів би подякувати своїм виборцям за статус депутата, за довіру у попередні кілька років не набралося навіть на кворум, необхідний, щоб розпочати сесію. Сумно? Ні. Маємо бути оптимістами і вірити, що, принаймні, ті депутати, яких обрали на цих виборах, виправдають наші сподівання. Вони приходять у структуру міської влади у дуже нелегкий час для міста і Держави і, мабуть, усвідомлюють, що прийшли туди не задля вирішення власних проблем, а для того, щоб виправдати сподівання нашої громади. Наразі ми, бориславці, в це віримо, і символ цієї довіри оці бюлетені, вкинуті у виборчі урни. А наскільки виправданою буде ця довіра, побачимо вже на першій сесії міської ради сьомого демократичного скликання, що відбудеться незадовго.
Перша ж сесія покаже, чи знову буде всезагальний розбрат і поборювання самих себе, чи таки наші депутати переведуть на другий план свої власні і партійній амбіції, та спробують працювати спільно – на користь, на розвиток, на майбутнє Борислава. Так би цього хотілося всім нам. Але-але…
Ігор ЮРИНЕЦЬ

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.