5 грудня – Міжнародний день волонтерів 6 грудня – День Збройних Сил України

 

 

 

 

 

 

Шановні воїни, військовослужбовці Української армії та добровольчих батальйонів, сержанти й офіцери запасу, ветерани війни та Збройних Сил, учасники визвольних змагань українського народу від усього серця вітаю вас із вже минулим святом – Днем Збройних Сил України! Це свято безумовно є святом поваги українського народу до своїх захисників, а особливим для тих, хто обрав для себе таку нелегку, але таку почесну професію – бути захисником своєї рідної землі, її суверенітету та незалежності. Служіння народу для вас – найвища честь, покликання, обов’язок. Ви завжди готові до оборони свого народу, його мирного теперішнього та майбутнього. Завдяки вам, вашій мужності та стійкості ми завжди відчуваємо себе захищеними та маємо змогу жити і працювати під мирним небом. Саме завдяки вам, ми не знаємо жахів та лихоліть війни, не чуємо страшних вибухів та пострілів.
Низький уклін ветеранам, які зуміли зберегти для нас Україну, щирі вітання молодим захисникам, які тільки опанували чи опановують нелегку військову справу. Також щиро хочу привітати всіх волонтерів, які відзначили своє свято у суботу, 5 грудня. Прийміть слова подяки від імені кожної людини за безкорисливу, добровільну та самовіддану працю, за щиру допомогу тим, хто так її потребує. Зараз, коли на нашу землю прийшла війна, особливо важко переоцінити роль волонтерської діяльності, адже ви стали справжніми ангелами-охоронцями для наших захисників. Миру вам, злагоди, наснаги, сили волі та добра!
Ігор ЯВОРСЬКИЙ, міський голова

*   *   *

Із Днем Збройних Сил України, який ми відзначили у неділю, щиро вітаю військовослужбовців Української армії та добровольчих батальйонів, сержантів і офіцерів запасу, ветеранів війни і Збройних Сил, учасників визвольних змагань українського народу, та від усього серця вітаю всіх волонтерів селища Східниці із Міжнародним днем волонтера, який відзначили у суботу!
6 грудня – це свято пам’яті тисяч відважних воїнів, які віддали своє життя за незалежність, волю, неподільність нашої держави. Ми ніколи не забудемо тих героїчних подвигів наших предків в ім’я України, їх щирої любові до рідної землі та безмежної відданості своїй Батьківщині. Це свято тих, хто сьогодні захищає територію нашої країни від ворога, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави, це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу яких наша країна досі залишається суверенною незалежною державою.
Щиро вітаю зі святом всіх волонтерів – людей з добрим і чуйним серцем, які ніколи не проходять повз чужу біду, повз людське горе. Дякую всім, хто присвячує свій час, енергію, виявляє щире бажання допомогти іншим, не чекаючи подяки і винагороди. Ми тепер, як ніколи раніше, розуміємо, що справжня підтримка та розуміння дається просто теплом людських сердець, добрим словом та безкорисливою працею! Вітаємо вас і дякуємо за те, що ви є!
Іван ПІЛЯК,
селищний голова Східниці

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.