Різдво Божого Милосердя

20bcceef576eПо всьому світу лине коляда. Родився наш Спаситель – любов і світло для всіх людей. На початку ювілейного року Божого Милосердя це особливо важливо, бо любов і добро змінює світ. І ми, люди, є інструментом Божого Милосердя. Розуміючи це, наша громадська організація «Союз Українок» під керівництвом Марії Підлубної організували коляду. Подарунки проспонсорували для одиноких людей із «Карітасу» .

І полинула коляда, свідчачи Добру Новину для тих, хто одинокий, страждає і перебуває у потребі. Союзянки, дехто навіть з внуками, колядували і роздавали подарунки, які приготувала Марія Підлубна і частково вони самі. Радість і сльози були на очах самотніх людей. одна незряча жінка сказала: «Коли ще прийдете»? Це означає, що таким актом милосердя для ближніх ми об’являли обличчя милостивого Бога у цьому світі і так часто позначеному людськими стражданнями, самотністю, страхом і безнадією.
Думаю, що завдячуючи нашій голові «Союзу Українок» Марії Підлубній і директору «Карітасу» отцю Петру Підлубному, такі акти милосердя будуть проводитися і надалі. І тоді буде набагато більше щасливих та радісних людей, яким не буде страшна самотність, бо з ними перебуватиме Боже Милосердя.
Анна ГЛОД

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.