Пасочки з рідного краю

Дитячий садок № 20 уже вчетверте готує речі та їжу для відправлення українським бійцям в зоні у АТО. Також чимало татів діток із цього садка зараз обороняють нашу країну на сході.
Щоб відправити воїнам пакунки до Великодніх свят колектив ДНЗ готувався два місяці – збирали гроші, продукти харчування та предмети першої необхідності.
З перевезенням цих речей допомагають брати Микола і Олег Когути.

У понеділок, 25 квітня, на кухні ДНЗ кипіла робота. Вихователі усіх вікових груп, помічники вихователів, музичний керівник, кухарі, завгосп, завідувач, методист, діловод – усі сумлінно працювали і вкладали свої душі і любов у роботу. Колектив за власні кошти придбав потрібні складники для випікання Великодніх пасок, ватрушок, булочок і навіть для бурячків з хріном. Для військових, що нині захищають наш спокій на сході, також придбали білизну, тютюнові вироби, засоби гігієни, солодощі, чай, каву та інші необхідні речі.
Батьки, які водять діток у цей садочок, за бажанням теж допомагали в комплектуванні пакунків – приносили речі та харчі.
Підтримують в дитсадку і акцію зі збору кришечок від пластикових пляшок для виготовлення протезів бійцям АТО. Дехто не розуміє чим це може допомогти, адже не кожен може зрозуміти, як з тих кришечок можна виготовити нормальний протез. Насправді, кришечки здають на переробку, там вони гранулюються, а потім цю сировину продають. А ось вже кошти, виручені з продажу такої сировини, передають для протезування бійців.
І самі дітки не залишились осторонь – вони виготовили безліч аплікацій, намалювали багато малюнків та написали листи підтримки нашим воїнам. Це буде, напевне, найважливішим вантажем, який брати Когути доставлять в зону АТО від дитячого садка № 20.
Анна САГАН

Замішуємо тісто на пасочки

Намащуємо форми для пасок маслом

Вкладаємо тісто у форми

Бурячок з хріном – для міцного здоров’я

Бурячок з хріном – для міцного здоров’я

Бурячок з хріном – для міцного здоров’я

Щоб золоті боки мали

Пора в піч

Булочки готові, а пасочки ще ростуть

Готове до відправлення

Працьовитий колектив (не весь, бо сором’язливий)

Бійці з дитячими малюнками від ДНЗ№20

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.