СИЛАЧІ НАШОГО МІСТА

наші силачі2

13 – 15 травня 2016 року у м. Львові відбувся відкритий кубок області з класичного пауерліфтингу, присвячений 70-річчю Львівського Державного університету фізичної культури та спорту. Змагання проходили в СК «СКІФ». Головний суддя змагань, суддя національної категорії, Ю. Слєсаренко. У змаганнях взяло участь близько 10 команд, завітали і спортсмени із Тернополя. Юні силачі ДЮСШ «Атлант» теж брали участь у цих змаганнях.
Наша команда була представлена шістьма атлетами: І. Луців, А. Гузелик, С. Гнида, В. Нестеренко, Р. Войтович, С. Федишин. Нашим юнакам довелось попотіти, адже змагатись прийшлось з досить сильними і іменитими спортсменами. Ми крок за кроком просувались до перемоги, залишаючи позаду суперників, і результат досить пристойний. Чемпіоном цих змагань у категорії до 59 кг став Ігор Луців, виконавши норматив кандидата в майстри спорту з класичного пауерліфтингу, Ігор з власною вагою 59 кг виконав тягу 175кг, здивувавши навіть тренерів. На своїх перших змаганнях Степан Федишин виборов друге місце в категорії до 66 кг. Третє місце у напруженій боротьбі виборов Віктор Нестеренко у категорії до 74 кг, недобравши до кандидата в майстри спорту декілька кг. Четверте місце з 12 учасників на своїх перших змаганнях посів Степан Гнида – тренер Ю. Польник, Роман Войтович теж посів четверте місце серед 11 учасників. І нарешті, Роману підкорилась штанга вагою 200 кг. Мало що бракувало, щоб виконати норматив кандидата в майстри спорту. Андрій Гузелик у напруженій боротьбі посів четверте місце у своїй ваговій категорії, зробивши тягу 175 кг. Вдало завершили навчальний рік наші юні силачі.
Висловлюємо подяку членам ФСТ «Україна» Олегу Фенуфці та Руслану Гічві за фінансову підтримку в організації поїздки на змагання.
Сергій ГЕПАЛОВ,
заступник директораДЮСШ

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.