Нам просто потрібно більше уваги

Звертаюся сьогодні від імені людей з особливими потребами до представників влади в Україні. 3 грудня вся спільнота світу вшановує людей з інвалідністю і нагадує владі, що є такі люди, із таким статусом, і вони потребують захисту та уваги. Вони не винні, що такі, – зі слабким здоров’ям і що живуть тут в Україні, де обділені не тільки здоров’ям, а й увагою. Адже такі люди не можуть поїхати за кордон на заробітки, не можуть бути бізнесменами, а статус інваліда, на факті, не дозволяє їм покращити своє матеріальне становище. І на жаль, не видно просвіту – кількість таких людей через війну зростає, як і зростає кількість мільйонерів. Отака геометрична прогресія в державі.
Та ми надіємося, що зараз, коли об’єднуються територіальні громади, коли більше коштів залишається на місцях, згадують і про нас, людей з обмеженими можливостями, своїх виборців. Надіємося, що таких людей хоч зрідка будуть приємно вражати і що міська програма із соціального захисту інвалідів буде ширше обговорюватися та доходити до всіх людей з інвалідністю, будуть виділятися кошти на статутну діяльність громадських організацій інвалідів міста Борислава, так, як це робиться, для прикладу, у сусідньому місті Трускавці.
І на закінчення бажаю всім людям з інвалідністю м. Борислава покращувати своє здоров’я, поваги та любові від оточуючих вас людей, підвищення пенсій від держави і сили, щоб діждатися кращих часів для нашої України.

З повагою –
Оксана ДУБ,
голова Бориславської міської організації інвалідів «Оберіг»

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.