ДЕНЬ ЗНАНЬ ВІДЗНАЧАЄ БОРИСЛАВ

P1011542

І знову завітав до нас Першовересень. Гамором дзвінких дитячих голосів виповнилися подвір’я, коридори та класи наших шкіл. Знову для дітвори завершилися веселі і безтурботні літні канікули, коли можна було трохи забути про підручники, домашні завдання, вимогливих вчителів і таких же вимогливих батьків, що ті завдання перевіряють. Знову підйом о восьмій годині і дзвоник, що наполегливо скликає на перший урок.
Але попри те, і для батьків, і для шкільної галасливої дітвори, – це справді свято. Спозаранку вулиці міста ніби хтось заквітчав пишними букетами квітів, барвами вишиванок, галасом, сміхом, радістю. Для школярів – зустрічі з друзями, можливість поділитися враженнями від літніх канікул. Для батьків – завершення маленького клопітливого етапу: як підготувати все належно для своїх нащадків, як і де купити вбрання, підручники, зошити та й всяке інше для своїх школяриків.
А розпочався цей перший день осені, День знань, як завжди. Спозаранку школярі відвідали храми міста, отримавши благословення та настанови від настоятелів, далі – урочисті лінійки на подвір’ях освітніх закладів, настанови на наступний навчальний рік від педагогів, пісні, музика, гарний настрій і не дуже веселі думки про те, що відпочинок закінчився і знову пора братися до праці.
Урочистості, як і кожного року, відбулися у всіх навчальних закладах міста. Представники міської влади побували у всіх школах, привітавши педагогічні та учнівські колективи із Днем знань, з початком нового навчального року.
Тож з новим навчальним роком, освітяни!

Ігор ЮРИНЕЦЬ

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.