ВЕЛОПРОБІГ НА ЧЕСТЬ ДНЯ МІСТА БОРИСЛАВА

p1011549

Однією із дуже цікавих і пам’ятних подій на честь Дня Борислава став велопробіг «Борислав рулить», в якому взяли участь більше півсотні шанувальників велоспорту Борислава та поближнього Дрогобича. Цього разу все було дуже чітко і злагоджено. Автомобілі супроводу нашої поліції, машина технічної підтримки, інструктаж перед початком вело-мандрівки, що його провів лідер Дрогобицького клубу шанувальників велоспорту Юрій Тудрій. А тоді – в дорогу.
Старт на площі Івана Франка, а далі – вулиці Володимира Великого, Стефана Коваліва, Шкільна, Транспортна, Тараса Шевченка, і врешті, фініш, знову ж на центральній площі міста. Всі учасники велопробігу отримали пам’ятні брелки з логотипом «Борислав рулить». Найцікавіше, що навіть небо, мабуть, з нагоди Дня міста, ніби вирішило дочекатися, доки фінішує останній учасник цієї мандрівки вулицями древнього Борислава. І лише після цього впали на бруківку перші краплі справжньої осінньої грози.
А через півгодини після старту «дорослого» велопробігу вирушили у мандрівку алеями міського парку найменшенькі бориславські шанувальники велоспорту. Радості було – не передати: і для діток, і для їхніх батьків, що страхували своїх маленьких спортсменів впродовж всієї нелегкої подорожі парковими алеями.
А ініціаторами і організаторами цього вело-свята для малечі, окрім відділу гуманітарної політики та відділу освіти, вже вкотре стали ГО «Самооборона Борислава» та «Спілка воїнів АТО». Саме вони й вручали діткам мальовничі пам’ятні грамоти на згадку про цю подію та солодкі подаруночки. Подяка Костянтину Садовському та Роману Яворському, які надали спонсорську допомогу для пам’ятних сюрпризів нашій малечі.

Ігор ЮРИНЕЦЬ

Фото з офіційної сторінки Бориславської міської ради в соціальній мережі Facebook.

 

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.