З Днем народження, рідне місто!

007

Шановні бориславці та гості міста, від імені міської ради, виконавчого комітету та від себе особисто вітаємо вас із святом – Днем міста. Сьогодні ми святкуємо, але навіть у такий день не маємо права забувати про всі ті проблеми, яких, на жаль, аж забагато у нашому місті, та й у всій Україні, адже далі іде війна на сході країни. Самі по собі вони не зникнуть і тільки спільно, єдиною громадою, плече до плеча, зможемо подолати усі труднощі і перешкоди.
Борислав має давню і багату історію, прекрасні й героїчні сторінки якої написані нашими славними земляками. Усі досягнення, якими багате наше місто, складаються зі щоденної праці, знань і талантів його мешканців. У такі свята, як День народження міста, кожен відчуває себе частиною великої родини. Маємо об’єднюватися у любові до нашого міста, працювати і жити для його добра, допомагати тим, хто цього потребує.
Дорогі краяни! Разом з вами тішуся за успіхи нашого міста, переживаю за його негаразди, і щиро вірю, що попри всі проблеми, ми повинні зробити наше місто кращим, заможнішим, привабливішим. Тож нехай і надалі наші спільні зусилля, дорогі мої бориславці, будуть спрямовані на піднесення економіки, зміцнення незалежності нашої Держави та добробуту кожного мешканця.
А ще хочу побажати вам усіляких гараздів і від усього серця зичу, щоб лихо оминало вас, щоби добро не забувало дорогу до ваших осель, щоб радість переповнювала, здоров’я примножувалося, Божа ласка та любов ніколи не втрачалися. Бажаю любові, достатку, благополуччя, мудрості та терпіння, а нашому славному місту – процвітання. Нехай Всевишній Господь поблагословить нас і наше рідне місто на многії та благії літа!

Ігор ЯВОРСЬКИЙ,
Бориславський міський голова

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.