Східниця вітає Борислав з Днем народження!

005

Дорогі наші краяни-бориславці. Від імені Східницької селищної ради та виконавчого комітету сердечно вітаємо вас із визначною подією – Днем міста! День міста – завжди хвилююча подія для його мешканців. Це гарна нагода віддати шану тим, хто творив історію міста, осмислити день сьогоднішній, отримати наснагу та натхнення для нових добрих справ.
Борислав має давню і багату історію, сторінки якої майстерно виписали славетні постаті – Іван Франко, Стефан Ковалів та інші письменники та історики, чиї імена тісно пов’язані з містом. Це свято об’єднує усіх, кому дороге місто – його вулиці, будівлі, сквери, парк, храми, його минуле і трудове сьогодення. Це свято тих, для кого Борислав став долею: хто народився і виріс тут, хто приїхав і залишився назавжди.
Древній і сучасний Борислав може пишатися тим, що в ньому народжуються і зростають покоління талановитих і працелюбних людей, які змінюють його обличчя. Він стає з кожним роком все кращим та привабливішим. Нехай у кожній домівці панують мир і спокій, збуваються всі заповітні мрії. Хай щастя, любов, злагода, християнська доброта, терпіння і достаток живуть на кожній його вулиці, у кожному домі, в кожній родині, об’єднуючи всіх вас у згуртовану і небайдужу громаду, а Господь та Пречиста Діва Марія благословлять на нові успіхи та перемоги. Нехай із кожним роком розквітає, зростає та процвітає Борислав, нафтова промисловість буде на підйомі, а нафта щоб ніколи не закінчувалася! З Днем міста, дорогі бориславці, з Днем народження тебе Бориславе!

Іван ПІЛЯК,
Східницький селищний голова

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.