95 років на захисті вашого добробуту!

25 листопада 2016 року НАЦІОНАЛЬНА АКЦІОНЕРНА СТРАХОВА КОМПАНІЯ «ОРАНТА» святкуватиме своє 95-річчя!
НАСК «ОРАНТА» є правонаступницею Укрдержстраху, і це не формальне згадування, а повноправна спадкоємність для Компанії, яка зберегла кращі традиції, мережу підрозділів та славиться винятковою відданістю та корпоративною солідарністю працівників.
«ОРАНТА» є справді народною компанією і до цього часу залишається найбільш відомим брендом в Україні в своїй галузі, символом українського страхування. Вона живе одним життям з усією країною, переживаючи разом з нею і труднощі, і перемоги.
Напередодні свого великого свята НАСК «ОРАНТА» висловлює глибоку вдяку своїм працівникам, які, незважаючи на ускладнення та проблеми, що зустрічались на шляху Компанії, своєю самовідданою працею розвивали та зміцнювали її і сьогодні заслужено пишаються і історією, і сьогоденням «ОРАНТИ».
Показником економічної спроможності «ОРАНТИ» і її репутації у населення стало перше місце в конкурсі торгових марок «Фаворит успіху-2015» в категорії «Уподобання споживачів».
У 2016 році компанія зберігає інтенсивність укладання страхових договорів і виплати відшкодування постраждалим від страхових випадків. Щомісяця «ОРАНТА» укладає до 120 тис. договорів із страхувальниками та виплачує 8 – 12 млн. гривень відшкодування за 1200 –1400 страховими випадками. Своїм відданим страхувальникам «ОРАНТА» підготувала до 95-річного ювілею приємні сюрпризи. По-перше, усім, хто виїжджає до Європи на своєму автомобілі з «зеленою картою» ОРАНТИ »компанія вручає картку «Допомога в дорозі», яка дає можливість при виникненні проблемної дорожньої ситуації безкоштовно отримувати технічну допомогу в будь-якій європейській країні.
По-друге введена в дію програма «КАСКО 95» зі спрощеною процедурою укладання договорів, прискореним порядком врегулювання страхових випадків і низькими тарифами. Звичайно, вартість програми залежить від зони реєстрації автомобіля та обраних страхувальником варіантів договору. Але досить згадати, що нижня межа тарифів починається зі 180 грн.
НАСК «ОРАНТА» завжди буде поруч з вами, вважаючи своєю головною місією захист економічних інтересів населення і підприємств усіх форм власності від несприятливих наслідків випадкових, непередбачених і невідворотних подій, які іноді трапляються в нашому житті.
Компанія висловлює щиру вдячність своїм страхувальникам, які у всі часи вірили в її силу, надійність та добросовісність і залишались їй вірними. Саме для них Компанія підготувала нові цікаві пропозиції та привабливі програми страхування.
Ласкаво просимо завітати до Бориславського міського відділення Львівської обласної дирекції НАСК «ОРАНТА» (м. Борислав, вул. Шевченка, 8 А, моб. тел. 063-73-24-601, роб. тел. 5-27-14), та ознайомитись з ювілейними страховими продуктами Компанії.

Ірина ЛУЧИШИН,
начальник Бориславського міського відділення Львівської обласної дирекції НАСК «ОРАНТА»

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.