ДИРЕКТОРОМ ІСТОРИКО-КРАЄЗНАВЧОГО МУЗЕЮ ОБРАНО АНДРІЯ СПАСА

Минулого понеділка відбулося засідання конкурсної комісії з обрання керівника історико-краєзнавчого музею. Конкурс оголошували повторно, бо попереднього разу голоси конкурсної комісії розділилися навпіл, а отже, переможця визначити не вдалося. Як і минулого разу, претендентів було двоє: Юрій Панів, який донедавна керував музеєм, та Андрій Спас, депутат міської ради, який кілька років тому очолював міський відділ культури.
Слово було надано претендентам, кожен з яких зачитав свою програму дій у разі обрання керівником цього закладу культури, озвучив своє бачення шляхів подальшого розвитку музейної установи.
Слід відзначити, що обидві програми були конкретні і чіткі, вистачало цікавих ідей, що їх планували в подальшому реалізувати у своїй роботі претенденти. Грунтовними були і відповіді на запитання членів конкурсної комісії.
Після цього перейшли до відкритого голосування. Кожен з восьми членів комісії озвучив прізвище претендента, за якого віддає свій голос.
Результати голосування: чотири голоси на підтримку Андрія Спаса; троє членів конкурсної комісії підтримали Юрія Паніва; один утримався.
Тож директором міського історико-краєзнавчого музею обрано Андрія Спаса, з яким і буде підписано контракт.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.