Звернення до мешканців міста Борислава та смт. Східниці!

Автотранспортними підприємствами збільшено вартість проїзду в приміському сполученні. Збільшення вартості проїзду здійснено без погодження з організатором перевезень – Дрогобицькою районною державною адміністрацією, посилаючись на Постанову Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 року № 240 «Про внесення змін у додаток до Постанови Кабінету Міністрів України від 25 грудня 1996 року № 1548», якою вилучено норму встановлення тарифів на перевезення пасажирів органами державної виконавчої влади.
Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий орган Бориславської міської ради не наділений повноваженнями щодо встановлення та регулювання тарифу на перевезення пасажирів у приміському та міжміському, внутрішньо-обласному сполученні.
У той же час виконавчий комітет Бориславської міської ради, як організатор перевезень пасажирів на міських маршрутах загального користування у м. Бориславі повідомляє, що вартість проїзду у міських маршрутних автобусах загального користування № 1, № 4, № 5 № 6, № 9 становить 3,00 грн. згідно діючого рішення виконавчого комітету міської ради від 01 квітня 2015 року № 66 «Про погодження тарифу на послуги з перевезення пасажирів автомобільним транспортом на маршрутах загального користування у м. Бориславі».

З повагою,
Ігор ЯВОРСЬКИЙ
міський голова

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.