8 і 9 ТРАВНЯ ВІДЗНАЧАЄМО ДНІ ПАМ’ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ

Картинки по запросу день перемогиДорогі ветерани та учасники Другої світової війни! Шановні бориславці та східничани! Від імені міської ради, виконавчого комітету та від мене особисто прийміть найщиріші вітання зі знаменною датою – 72-ю річницею перемоги над нацизмом у Європі та завершення Другої світової війни. День Перемоги відзначається у ці травневі дні незалежною Українською Державою, як День пам’яті та примирення, вшанування пам’яті жертв Другої світової війни. Свята пам’ять про минулу війну залишається з нами, як високий зразок мужності, сили духу, самопожертви, тяжкої ратної праці, а водночас вічної скорботи за тими, хто віддав життя за свободу Вітчизни. Тому для нас, нащадків і спадкоємців солдатів цієї Великої Перемоги, найвищим законом буття є вірність їхній священній справі і нетлінній пам’яті.
Тужливим журавлиним голосом все далі й далі йде у небуття минула війна. Час змиває сліди, рівняє із землею солдатські окопи. І тільки рани у серцях тих, хто пережив те жахливе пекло, не загоюються й досі. То ж сьогодні ми віддаємо шану всім, хто у час воєнного лихоліття боровся за волю України, усім, хто здійснив ратний подвиг, проявив мужність і героїзм у боротьбі проти фашизму. Схилімо голови у глибокій скорботі перед пам’яттю загиблих у боях, знищених у концтаборах, замордованих у тюрмах. Ми завжди пам’ятатимемо про трагедію цієї війни, про героїв, які віддали свої життя за Україну.
Напередодні свята бажаю вам, ветерани Другої світової війни, міцного здоров’я, бадьорості духу, радості, добробуту, любові, довгих років життя та Господнього благословення.

Ігор ЯВОРСЬКИЙ,
Бориславський міський голова

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.