ВКЛОНІМОСЬ НАШИМ МАТЕРЯМ

Картинки по запросу день матеріУже традиційно у другу неділю травня ми відзначаємо особливе свято – День Матері. Напередодні свята від імені міської ради, виконавчого комітету та від себе особисто сердечно вітаю усіх матерів Борислава та Східниці із їхнім прекрасним весняним святом. Це свято особливе, сповнене щирого почуття любові, глибокої вдячності та безмежної шани до жінки-матері. Адже на тендітні плечі жінки завжди припадає вдосталь турботи. Вона – Берегиня свого роду, національних і духовних традицій, що передаються від покоління до покоління. Мама – найсвятіша для нас людина, тож кожен із нас шукає розраду в щедрості маминого серця.
Шанобливе та поважне ставлення до жінки-матері, її високий авторитет у сім’ї й суспільстві за всіх часів були притаманні українському народові. А материнська любов була і є надійною, могутньою силою, опорою духовності, інтелекту, звершення.
У переддень свята разом зі словами щирої вдячності за материнську ласку, любов, ніжність та добре слово, розуміння і підтримку, сердечно бажаю вам, наші милі мами – Берегині домашнього вогнища, нев’янучої молодості, чарівності, краси, жіночого щастя, любові й добра! Хай ваші діти, онуки – найкращі й найгарніші у світі – приносять вам лише радість та втіху! Нехай із вами завжди буде турбота близьких, а прекрасні почуття дарують натхнення для нових життявих перемог. Божого вам благословення та опіки Пречистої Діви Марії і довгих років життя під мирним небом! Кохайте і будьте коханими!
Ігор ЯВОРСЬКИЙ,
Бориславський міський голова

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.