Все розпочинається з мами

В останній місяць весни, у травні, коли природа одягає пишні шати, Україна відзначає незвичайно світле свято – День матері.
Із добра і любові створив Господь Матір. Чи є на світі слово більш прекрасне й ніжне? Нема друга ближчого і ріднішого, ніж мама. Всі наші радості і печалі, мрії і прагнення – разом з нею. І все розуміє щире материнське серце.
Сплести барвистий віночок для найрідніших з віршів, пісень та малюнків зібралися в міській бібліотеці для дітей учні 1 Б класу ЗОШ № 3. Відрадно, що завітали на наше свято не тільки матусі, а й татусі, бабусі, тітки, брати та сестри першокласників.
Діти подарували мамам літературно-музичну композицію «У світі усе починається з мами». Щиро та зворушливо звучали з дитячих уст слова вдячності та любові, а пісенька про маму зачарувала всіх.
Весело проходили конкурси та ігри для мам та дітей «Квіткова абетка», «Продовжіть прислів’я про маму», «Впізнайте дитину по плачу», «Як ви знаєте свою дитину?», «Що любить мама?», «Найніжніше слово для матусі». Окрасою свята стала виставка малюнків «Моя мама найкраща!», а кожна мама впізнавала себе на портреті.
На закінчення свята першокласники Вероніка Шумик та Олег Романів разом з третьокласниками Софією Шумик та Павлом Романівим потішили присутніх ляльковими виставами «Як Курчатко Маму шукало» та «Коза-Дереза».
По-домашньому теплою була атмосфера на нашому святі, щастям світилися очі матерів, ніжно горнулася до своїх найдорожчих малеча.
Хочеться вірити, що так буде завжди. З пошани до матері починається Людина. Пам’ятаймо про це, якщо хочемо, щоб наш рід не перевівся, щоб діти виростали милосердними, чуйними людьми. Свічка палкого материнського серця повсякчас освітлює їхню життєву дорогу, тож нехай і вдячність дітей матерям ніколи не буде запізньою.

Ірина КАРПІНЕЦЬ,
бібліотекар міської бібліотеки для дітей

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.