Бориславська міська рада оголошує конкурси

007

Бориславська міська рада оголошує конкурси на заміщення вакантних посад:
– начальника відділу розвитку міста міської ради – 1 особа.
Вимоги до кандидатів: громадянство України, повна вища економічна освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста, магістра, стаж роботи за фахом в органах місцевого самоврядування або на державній службі на керівних посадах не менше 3 років або стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах управління не менше 4 років.
– начальника управління житлово-комунального господарства та енергозбереження міської ради – 1 особа.

Вимоги до кандидатів: громадянство України, повна вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста, стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування та державній службі на керівних посадах не менше 3 років або при необхідності (виходячи із виконання виконавчим органом основних завдань та функцій) стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах управління не менше 5 років, вміння працювати на комп’ютері.
– спеціаліста I категорії з питань забезпечення автоматизованої обробки інформації управління праці та соціального захисту населення міської ради – 1 особа.
Вимоги до кандидатів: громадянство України, базова вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра, без вимог до стажу, досконале володіння комп’ютерною технікою.
Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії такі документи:
– заяву встановленого зразка;
– заповнену особову картку (форма П-2ДС) з відповідними додатками (трудова діяльність, автобіографія);
– дві фотокартки розміром 4 х 6 см;
– копії документів про освіту, підвищення кваліфікації тощо;
– декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік;
– копію документа, який посвідчує особу (паспорт);
– копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних).
Під час проведення конкурсу кандидати складають письмовий іспит.
Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці можна отримати щодо:
– заміщення вакантної посади начальника управління житлово-комунального господарства та енергозбереження міської ради у в. о. начальника управління житлово-комунального господарства та енергозбереження міської ради Б. Романіва (тел.: 5-43-64);
– заміщення вакантної посади начальника відділу розвитку міста міської ради у секретаря міської ради Ю. Химина (тел.: 5-21-55);
– заміщення вакантної посади спеціаліста I категорії з питань забезпечення автоматизованої обробки інформації управління праці та соціального захисту населення міської ради у начальника управління праці та соціального захисту населення міської ради І. Цапів (тел.: 5-00-54).
Документи приймаються протягом 30 календарних днів від дати опублікування оголошення, за адресою: м. Борислав, вул. Шевченка, 42, кабінет № 33, тел.: 5-41-04.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.