У НЕДІЛЮ – ДЕНЬ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА. ВІТАЄМО!

Шановні медики Борислава та Східниці!
Напередодні вашого професійного свята – Дня медичного працівника щиросердечно вітаю вас із професійним святом. У всі часи праця медика була і залишається однією з наймилосердніших, найгуманніших, яка вимагає самопожертвування, особливої уваги та доброти до людей.
Адже ціна кожної помилки – здоров’я або життя людей.День медичного працівника разом із вами відзначають тисячі людей, яким ви подарували радість перемоги над недугами, які вірять у ваш талант, професіоналізм, вміння та досвід, у вашу повсякчасну готовність прийти на допомогу. І зараз, у непростий час, коли держава не забезпечує медицину на належному рівні, багато чого тримається на ентузіазмі професіоналів, а також допомозі небайдужих людей. Не кожному дано присвятити своє життя жертовному служінню людям, бути вірному клятві Гіппократа і тому й повага до вашої самовідданої праці особлива. Нехай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до вас сторицею. Хай кожна мить життя радує своєю неповторністю.
У переддень свята бажаю вам, люди в білих халатах, міцного здоров’я, особистого щастя, любові, сонячного настрою, невичерпного оптимізму, людського тепла, доброти, благополуччя, достатку, вдячних пацієнтів, радості від роботи, здійснення мрій та задумів, успіхів у вашій нелегкій, але такій потрібній роботі – повертати людям найцінніший скарб – здоров’я і життя. Господнього вам благословення та опіки Пречистої Діви Марії!

Ігор ЯВОРСЬКИЙ,
Бориславський міський голова

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.